• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

ewelinka - ano mnie wywiało XD A nawet wczoraj przewiało i teraz zdycham... XD

Geez - czemu tu tak zimno :( W domu zimniej niż na dworze, strach grzać bo piecyk może w każdej chwili umrzeć śmiercią tragiczną i nieodwracalną (i kij wie ile im zajmie zamontowanie nowego w takiej sytuacji). Zatoki mi poleciały wczoraj i zdycham sama, dzieci zmarznięte do naszego łóżka przychodzą :( A bu :( Idę szukać pracy skoro siadłam do kompa :P

reklama
mama - zależy które XD te podwórkowe siedzą we własnych domach i nie przychodzą już do nas a te domowe właśnie mi szaleją po domu. Zdrowe, znudzone siedzeniem w domu... zaczynam mieć ciągutki w stronę siekiery chwilami jak zaczynają się przez to kłócić :/

Pochwalę się - była u nas dzisiaj pani ze School Office bo za długo papierów potwierdzających zameldowanie Karoli nie przysyłaliśmy, więc przyszła zobaczyć dziecię, jej dowód i papierki o wynajem mieszkania. Za 10 dni dostaniemy papierki do której szkoły zostanie przydzielona i będzie trzeba kombinować z Emcią, bo do Nursery ona NIE chce iść, za to do szkoły tak, tylko że do szkoły dopiero od września... i robi się nam problem :(
Wczoraj dzwonili o pracę, czekamy na telefon kiedy mamy spotkanie w tej sprawie i... zobaczymy co będzie. Póki co nieciekawie jest :(

Hej Kobietki!
wybaczcie,wszystkiego nie nadrobię,u mnie trochę zmian i zalatany człowiek...

mama wreszcie sobotnie popołudnie,więc odpoczynek:tak::-).mnie ta śmierć Ani Przybylskiej dobiła strasznie,wierzyć się nie chce...:-(

malapralinka
gratulacje!jak po wizycie???

sol trzymam && za znalezienie pracy!

paula jak tam dzieciaki,zdrowe?

ewelinka witaj!dawno Cie nie było,zapraszamy częściej:tak:

ewcia co u Ciebie??

maran haloooo,gdzie Cię wywiało?

miłego weekendu życzę:tak:

jestem i ja ..
po pracy pojechalismy do centrum ogrodniczego-śliczna pogoda to przyjemnie pospacerować w otoczeniu tych pięknych roślin..
nakupiłam wrzosów,koszyków i mam pięknie udekorowany salon wrzosami ...świece się palą ..herbata z cytryną smakuje pysznie...

ahhhh ..miło :-)

Bibinka
&&&&&&!!

Maran
&&&&&&&&&&& żeby się zadziało :tak:

miłego wieczorku babeczki :)

Witam
Ależ byłam chora. Na antybiotyku w domu. Dzieci też. Tylko P zdrowy. Obłęd. Ale już dochodzę do siebie na szczęście. Dzieciaki też.
U nas oczywiście Meksyk. Moja szkoła, praca moja i P, żłobek , przedszkole, choroby i nikogo do pomocy. Ciężko to pogodzić. A i domu i na działce obowiązków masa. Postaram się wpadać Ale prawda taka ze wieczorem padam.
Buziaki dla was

reklama
Hej dziewczynki! <3
Pare dni mnie tu nie było i chyba już nie dam rady wszystkiego nadrobić. :(
Czy coś mnie ominęło? Czu już mamy swoją pierwszą mamę?
Moje życie jest szalone! Studia+praca+starania o dzidzię=totalny brak czasu i sił na nic innego. ;)
Przez to życie w biegu razem z moim Narzeczonym na czwartą rocznicę fundneliśmy sobie weekend nad morzem (17-19 pazdziernik), a co! Kiedyś trzeba stworzyć tego malca! ;)
Mówcie co u Was! Cholernie tęskniłam! <3

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry