• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

hej niedzielnie...

leżę pod kocem ..krzyz połamany po piątkowej i sobotniej pracy i grzeję się na poduszce elektrycznej.
muszę chyba poszukac sobie masażysty i co jakiś czas chodzić bo masakra :baffled:

Wisieńka
o masz!! ale Was dopadło ..współczuję -domyślam się jak Ci musiało byc ciężko bo my tez ze wszystkim sami jesteśmy..
cieszę się ,że już zdrowiejecie;)

wgorącejwodziekąpana
nie pomyliłaś wątku ;-)
oczywiście możesz u nas być -nie ma problemu :-p ino napisz coś o sobie :))

przyjemnego dnia :)

reklama
Mama zazdraszczam możliwości leżenia. Ja jestem na etapie w którym ty byłaś jak się poznalysmy. Ile twoje wtedy miały ? Kiedy ja sobie poleze? Masażysta dobry pomysł. A jak dzieciaki ? Jak radzą sobie w szkole ? Autko dobrze się spisuje ? Wrzosy uwielbiam a jeszcze nie kupiłam w tym roku.
Sol jak tam idzie z szukaniem pracy?
Bibinka zdrowi jestescie? Maran, Paulinka, Ewcia, Ewelinka , Jol hellllooooo

Wisieńka
mąż mi sie dzieciami zajmuje to korzystam..
wysłałam Ci 2 fotki :tak:
autko super się sprawuje :)
dzieci dają radę w szkole ,ale Zu ma maaasę zadawane do domu i troche się musielismy nauczyć inaczej gospodarować czasem ,żeby ze wszystkim zdążyć ..

przetwory jakies robiłas w tym roku?

a jak sie poznałyśmy to moje miały 3 lata i 5 lat :))

Mama to jeszcze 1,5 roku zanim do tego dobije. Mój mąż śpi po nocy. Wstaje o 14. Ja wtedy do papierów z pracy pójdę. Wrzosy cudne. Robiłam ogórki, grzybki, sałatki z pomidorów, ogórków, cukinią, dżemy , soki i konfitury. Trochę tego mamy. A ty ?

Hej. U nas po staremu. Pracy nadal nie mamy. Małż idzie dzisiaj w bilard pograć. Zaraz spadamy na Skype z rodzinką się skontaktować jak co niedzielę. Ogólnie powoli do przodu. Czekam na papiery z 0ffice gdzie Karola do szkoły idzie.

mama-mi bardzo kinesiotaping pomógł przy bólach pleców. Na YT są filmiki jak to kleić a taśmy są dostępne na allegro. Ogólnie nie ma prawa ci to zaszkodzić a masz spore szanse że to pomoże.

wisienka-kuruj się kobito kochana. A o pracę idę się popytać w poniedziałek. M. ma większe szanse niż ja ale próbować można.

dobrego,miłego dnia życze ..
u nas pogoda w miarę ( o 7.30 zawoziłam córę a niedawno syna do szkoły) także humory też oki..

Sol
w sobotę miałam klientkę na pidixa własnie poobklejaną tymi plastrami..
&&&& za pracę.
a to mieszkanie gdzie teraz jesteście kupiliście czy wynajem??

Paula
dzieciaki zdrowe??

Ewa
jak w pracy??

Ewelinka
co dobrego ostatnio przeczytałas-jesień lezie--> co dobrego polecasz:sorry2:

Maran
działasz czy czekasz na efekty działań ??

Bibinka
&&&&&&!!

Wisieńka
pracowo czy domowo??

mama - ja mam cały czas gdzieś te plastry przyklejone przez to że mam to cudo autoimmunologiczne i co chwila mi coś się kopie :P Ratują mi życie już od dawna. Dom mamy wynajęty, w przyszłym roku planujemy kupić własny, ale to dopiero jak dostaniemy kontrakty w robocie bo bez tego kredytu nie dostaniemy. Dzisiaj złożyłam kilka kolejnych aplikacji i czekam z telefonem w łapie bo było kilka na ASAP (czyli od zaraz praca się zaczyna). Bronię się rękami i nogami żeby w czarnowidza się nie bawić :( Będzie dobrze :) Musi kuźwa być :) Jak do piątku nic się nie ruszy to pociągniemy znajomości w ruch żeby coś złapać. Nie lubię tego robić, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :) Ucałuj dzieciaczki od ciotki i nie przemęczaj tych plecków :tak:

Pada, pada, pada - i to nie jest śnieg... Wrrrrrr

Mamita :) czekam ;)

Sol a w jakiej branzy szukacie pracy, interesuje Was coś konkretnego czy cokolwiek na poczatek by jakos zacząć funcjonowac a później najwyżesz rozejrzec sie za czyms innym na spokojnie I bez stresu, ze kasa sie skonczy?

jestem wieczorkiem ..

Maran
no...to....czekam z Tobą z zaciśniętymi &&&:tak:

Sol
dziękuję-smerfy ukochane
będzie dobrze-będzie :tak:
nadal czekam na pomyślne wieści od Ciebie &&&&

Wisieńka
wytchnienia !!! cieszę się ,że mogłyśmy dzis chwilę poświergolić :-)

Bibinka
my też pogadałyśmy ;) ale wleć na herbatę :-p

dobrego wieczoru :-)

reklama
maran - na początku były ambitne poszukiwania, teraz szukamy czegokolwiek żeby tylko się o kasę nie martwić. Nikt nie powiedział że nie możemy w międzyczasie szukać czegoś lepszego w naszych branżach. Ale choć złożyliśmy aplikacje na magazyn gdzie potrzebują 150 osób od zaraz - zero telefonu :( A zgłosiło się aż 13 osób ze 150 :( No nic - czarnowidztwo zostawiam na następny tydzień bo inaczej psychopatą się stanę XD

mama - dziękuję :)

Spadam spać bo mi zimno - pada już 24h, wieje wiatr i jedyne o czym marzę to kołderka i ciepła herbatka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry