• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

dobry dobry

kurka coś obolała dzisiaj jestem, chyba mnie weekend jeszcze trzyma:-D, byliśmy na zakupach, Daniel definitywnie powraca jutro do przedszkola, mam dość na razie jego "genialnych" pomysłów, w poniedziałek wzięli z Mają, z pojemnika makaron nitki, i tak siedzieli z makaronem w garści pod stołem i jedli....makaron był wszędzie, dziś rano zastałam okno w kuchni wymazane jogurtem.......a na koniec spacerku Maja wyrżnęła na kolana i ręce w kałużę błotną, mam dziś co robić jak nic...a jutro mam gości!!! jeszcze placek do zrobienia!!!

jedynym pozytywem jest notka od administracji i nadpłata na 300zł, czynsz w tym miesiącu tylko 180zł!!!!! bosko!!!!;)))) może gaz do przodu nadpłacimy?? potem dopiero byśmy musieli w maju płacić a tak to spokój;)))

yyyy, lecę do obiadu i sprzątania, do usłyszenia!!!! no i miłego dnia, pogoda dziś piękna!!

reklama
Hej,

MAMA - narożnik prezentuje się znakomicie! I to kocisko na ścianie, dodaje pikanterii temu miejscu :-D:-D:-D

że tak powiem :cool2:.......:-D
cześć kochana ;)

Paulina
leć i kup coś dobrego ..a potem sie podziel :-D
ja muszę wytrzymać do końca ferii bo w szkole wolne to wolne-przedszkole ma dyżury a szkoła nie...

Maryyyylak ??????????????????

Jos????????????????

Ewa???????????????

Bibinka
dzięki.nadal połamana jeste-teraz trzyma lewa strona,ledwo mani i pedi robię ...boli okropnie :baffled:

Sol
jak nastrój?

miłego dnia-u nas wiosny ciąg dalszy :-p

dobry wieczór,

posprzątane, 3 bit zrobiony w lodówce, upiekłam też ciastka maślane z dziećmi, byliśmy pojeździć też na hulajnogach i padam ze zmęczenia....małż dopiero z pracy wrócił......

Sol nic nie lepiej u Was??? trzymam kciuki aby sytuacja się szybko zmieniła na lepsze!!;-)

witam ..

Sol to strach podchodzić do Ciebie ...poprawy sytuacji życzę :tak:

Paula
i jak ciacho-dobre:-)bo ja tu talerzyk podstawiam :-p

dzwoniłam do lekarza bo masakra z tym bólem,ale nie ma miejsca na dziś ...zapisał mnie na jutro na 13 i to do pediatry:blink: byłam w aptece coś wysępić ,ale babka powiedziała ,że skoro nie działa to co biorę to już tylko leki na receptę wchodzą w grę ..
tak więc dziś jeszcze muszę się przemęczyć ..
ale licze do do ndz.mi przejdzie bo mam szkolenie w ndz.i chce w nim czynnie uczestniczyć a nie tylko patrzeć :baffled:

miłego.

Od wczoraj po cichu ryczę bo nie wiem co mam już robić. Problemów dochodzi w postępie geometrycznym i jestem już na skraju załamania nerwowego. Szukam pracy - już gdziekolwiek, na jakąkolwiek umowę żeby mieć na chleb na przyszły miesiąc. Mam już dość. Tylko dzieci trzymają mnie przy życiu :(

dobry????

Sol co się dalej dzieje??? pisz kochana, nie poddawaj się!!!

Mama rzucam placuszkiem do Ciebie, dzisiaj jeszcze lepszy;))

wczoraj się gościłam z koleżanki a dziś byłam złożyć dokumenty do przedszkola dla Majki

chwila relaksu teraz;-)

cześć dziewczęta!
u nas trochę chorobowo,Ala od wczoraj ból gardła,małe zimno na ustach,także dziś u pediatry byłyśmy,żeby w weekend problemu nie było.wpakowałam ją do łóżka,leki przeciwwirusowe+domowe sposoby i mam nadzieje,że się na dobre nie rozłoży.tak to jest,jak Pani poszalała i w taka zdradliwą pogodę przegoniła dzieci 2 h po dworze:sorry2:.ja wcinam czosnek,miodek i cytrynkę:tak:

mama biedaku,mam nadzieję,że lekarz jakieś konkretne leki przepisze,zdrówka życzę i obyś mogła na szkolenie w nd spokojnie jechać:tak:

sol jak dziś nastrój???ehh,są takie chwile w życiu,kiedy wszystkiego sie odechciewa...oby nadeszły lepsze dni dla Was,&&&&!

paula drugi przedszkolaczek Ci rośnie,czas leci,co:tak:?

a gdzie reszta babeczek???

reklama
czesc
jestem I ja
robilam faworki od rana I jak głupia nasmażylam dlatego cała miche zadpoadje bo nie wiem kto to zje u nas w domu... ja za bardzo nie moge, a dzieci nie dadza rady tyle zjeśc, Ala jeszcze w szkole wiec nawet nie wie, ze są ale jak wróci to sie ucieszy bo ona łasuch mały :) wczoraj była pierwszy raz u dentysty na przegladzie :) Pan pochwalił, ze ząbki ma sliczne wiec Ala zadowolona myć chce co chwile ;) Maja szalej I tyle co u mnie, nic nowego w sumie wiec nie ma co pisać ;)

milego dnia, pozdrawiam serdecznie wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry