Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prosze. Tutaj opisane przy jakiej mutacji trzeba metylowe formy brac Link do: Tłuste Życie : Gdy metylacja zawodzi - mutacja genu MTHFRDziewczyny przy jakiej mutacji zswykły kwas foliowy jest toksyczny? podglądam wątek, a to mnie zaciekawiło bo mam mutacje V leiden i biore folik
Przy V Leiden to chyba te zastrzyki z heparyny sie bierze.Dziewczyny przy jakiej mutacji zswykły kwas foliowy jest toksyczny? podglądam wątek, a to mnie zaciekawiło bo mam mutacje V leiden i biore folik
Pyzia, ja biorę te czopki, generalnie mam je przepisane non stop do momentu pozytywnego testu. Minimum 1x na noc, ale najlepiej 2x dziennie lub nawet 3x dziennie. Wiec mysle ze bierz po prostu 2x dziennie, jesli jesteś w domu. Niestety delikatnie potrafią wypływać, brudzić wiec w pracy np nie jest to zbyt komfortowe, no chyba ze sie nosi wkładki.Pregnyl miałam w poniedziałek 11dc a dupka od środy więc niby dobrze ale może faktycznie za wcześnie..Sama nie wiem.Tabletki anty od [pierwszego dnia @ a te czopki kurde nie wiem,bo mi nie napisała a ja oczywiście nie zapytałam bo ogólnie to mi wszystko było obojętne.Ale widziałam że lekarce też było przykro i pewnie z tego wszystkiego zapomniała napisać jak brać te czopki.Czekam,czekam bo i tak nie mam innego wyjścia![]()