CzarnaMadzia
Moderatorka
No i moja @ przyszła sobie o dwa dni za wcześnie. Znów marzenia zostają na razie tylko marzeniami....
Pyzia no coś Ty! To dopiero 1 cykl clo
To dopiero rozgrzewka była!:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i moja @ przyszła sobie o dwa dni za wcześnie. Znów marzenia zostają na razie tylko marzeniami....
Pyzia, shiira, przykro mi.. Ale jeszcze mamy jeden cykl aby załapać sie na rok 2016!! Nie tracimy nadziei, działamy!!!Czytałam to wszystko .. brak mi słów. Jestem bardzo ciekawa jak to się potoczyło dalej. Poproszę o priv dziewczyny.
@pyzia-75 kochanie tule Cię mocno ... tak mi przykro ...
Dostałam @ po 4 długich dniach spóźnienia. Zgaslam kolejny już raz![]()
Rozgrzewka ha ha Madziula teraz to już chyba sprint po tej rozgrzewce,w tym wieku mi pozostałPyzia no coś Ty! To dopiero 1 cykl clo)
To dopiero rozgrzewka była!:*
Izuś następny miesiąc na tabletkach anty niestety więc stracony...Pyzia Madzia dobrze mowi,to dopiero rozgrzewkaza mies.jeszcze raz domiesniowka:* dziewczyny tez chce wiedziec co z tym psycholem..
Raczej @ bo za mocno....Ann jak ci łaski przespały to mi tez prześlij
Pyzia jesteś pewna ze to@- nie implatyxjyjns ?