Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strasznie mi przykroWracam do Was kochane. Dzis dowiedzialam sie, ze moje dziecko nie zyje od tygodnia. To byl 8 tc. Jutro jade do szpitala dostane leki na wywolanie porodu. Ta ciaza od poczatku byla trudna. Ciagly stres i czekanie na wyniki nowotworowe. Do tego zapalenia pecherza. Caly moj swiat runal i nie wiem jak przezyje nastepne dni. Anik napisz prosze czy skorzystalas z 8 tygodniowego macierzynskiego
Tak mi przykro.....Wracam do Was kochane. Dzis dowiedzialam sie, ze moje dziecko nie zyje od tygodnia. To byl 8 tc. Jutro jade do szpitala dostane leki na wywolanie porodu. Ta ciaza od poczatku byla trudna. Ciagly stres i czekanie na wyniki nowotworowe. Do tego zapalenia pecherza. Caly moj swiat runal i nie wiem jak przezyje nastepne dni. Anik napisz prosze czy skorzystalas z 8 tygodniowego macierzynskiego
Słonko tak bardzo mi przykro... Tule cię do serca mocno <3Wracam do Was kochane. Dzis dowiedzialam sie, ze moje dziecko nie zyje od tygodnia. To byl 8 tc. Jutro jade do szpitala dostane leki na wywolanie porodu. Ta ciaza od poczatku byla trudna. Ciagly stres i czekanie na wyniki nowotworowe. Do tego zapalenia pecherza. Caly moj swiat runal i nie wiem jak przezyje nastepne dni. Anik napisz prosze czy skorzystalas z 8 tygodniowego macierzynskiego