reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czytałam to wszystko .. brak mi słów. Jestem bardzo ciekawa jak to się potoczyło dalej. Poproszę o priv dziewczyny.

@pyzia-75 kochanie tule Cię mocno ... tak mi przykro ...

Dostałam @ po 4 długich dniach spóźnienia. Zgaslam kolejny już raz :(
Kochana !!! Przykro mi , wiem jak smakuje rozczarowanie ale nie gaś nam jescZe wszystke zapłoniemy pięknym blaskiem ;)!!

Wracam do Was kochane. Dzis dowiedzialam sie, ze moje dziecko nie zyje od tygodnia. To byl 8 tc. Jutro jade do szpitala dostane leki na wywolanie porodu. Ta ciaza od poczatku byla trudna. Ciagly stres i czekanie na wyniki nowotworowe. Do tego zapalenia pecherza. Caly moj swiat runal i nie wiem jak przezyje nastepne dni. Anik napisz prosze czy skorzystalas z 8 tygodniowego macierzynskiego

Kurcze co jest? Ile jeszcze super dziewczyn straci swoje dzieci... żeby urodziła Patola, która chleje, pije i pierdo** się w ciąży!
Marzycielka nie możesz się poddać rozumiesz? To Twoja walka o życie, którą na 100% wygrasz!
Musisz tylko znowu uwierzyć i iść dalej:*
Jeśli chciałabyś kiedykolwiek dobrego słowa czy wsparcia pisz do mnie i się nie wstydź:))

Shiira
- walczymy o ten 2016!:)) To ostatni miesiąc żeby zajść:P
Pyzia - a czemu teraz będziesz na anty? Nie możesz wziąć kolejnej dawki albo po prostu zacząć cykl z odstawienia?
Olvi - dostałaś @?

Shiira - walczymy o ten 2016!:)) To ostatni miesiąc żeby zajść:p
Pyzia - a czemu teraz będziesz na anty? Nie możesz wziąć kolejnej dawki albo po prostu zacząć cykl z odstawienia?
Olvi - dostałaś @?
Madziu w sumie to nie wiem dlaczego zapisała mi anty ale tak sobie tłumaczę ze skoro anty wstrzymują owu czyli rośnięcie pęcherzyków a moje poprzednie nie pękły to tabletki mają spowodować że nie będą rosły nowe na starych. Wtedy moje M1 się oczyści i będzie można zacząć od nowa ;) Tak sobie to wytłumaczyłam bo też zastanawiałam się po co mi tabletki anty...

@marzycielka81 nie wiem co Ci napisać .. potwornie mi przykro ..okrutne jest to życie. Okrutne ***** ..
Shiira - walczymy o ten 2016!:)) To ostatni miesiąc żeby zajść:p
Olvi - dostałaś @?

@CzarnaMadzia no rzeczywiście ... obliczylam i ostatni dzwonek żeby załapać się na 2016 :) przynajmniej w moim przypadku :)
Oby Nam się wszystkim poszczescilo!!!

Ja umieram .. tak boli mnie brzuch :(

reklama
Madziu w sumie to nie wiem dlaczego zapisała mi anty ale tak sobie tłumaczę ze skoro anty wstrzymują owu czyli rośnięcie pęcherzyków a moje poprzednie nie pękły to tabletki mają spowodować że nie będą rosły nowe na starych. Wtedy moje M1 się oczyści i będzie można zacząć od nowa ;) Tak sobie to wytłumaczyłam bo też zastanawiałam się po co mi tabletki anty...
A no że tak:)) To dobrze Twoja ginka kombinuje:)
@CzarnaMadzia no rzeczywiście ... obliczylam i ostatni dzwonek żeby załapać się na 2016 :) przynajmniej w moim przypadku :)
Oby Nam się wszystkim poszczescilo!!!

Ja umieram .. tak boli mnie brzuch :(

Ale o 2017 też będziemy walczyć nie?:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry