• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mehle dziękuję bardzo :) i zamierzam zrobić test pojutrze ze swoim Kochanym który w końcu będzie w domu po pracy :) i mam nadzieję ze zobaczymy 2 kreski i tego życzę Tobie abyś zobaczyla 2 kreski na swoim teście jak najszybciej ;)

Cześć mehle :)

Mi się spóźnia tak około 9 dni @ i od tego czasu mam dziwne pobolewanie podbrzusza nawet kilka razy dziennie tak jak by do @. Zamierzam właśnie zrobić test ciążowy...bo mam tez inne objawy ...

Kto wie może rodzi sie w tobie nowe życie :) nie ma co sie zalamywac wystarczy tylko być cierpliwym żeby zobaczyć czy sie udało :)
Będę trzymać kciuki
oby były 2 kreseczki
a skąd jesteś

Tarantina Współczuję mdłości:-( niszczescie nie wiem co to bo mnie w ciąży to ominelo ale spanie znam dobrze

Malami tylko się cieszyć że bez objawów ;-)

Mehle, Olha trzymam mocno

Urszula a ty gdzie?

Witam nowe staraczki. A ja się ostatnio wcale ciążowo nie czuje :( oprócz żyłek na biuście i braku miesiączki nie mam żadnych objawów... Już od zmysłów odchodzę, że coś jest nie tak. Chyba zwariuje zanim dotrwam do wizyty u gina.

Ciąża potwierdzona przez gina, tylko niepewna, bo piąta a dzieci mam tylko dwoje. Zawsze miałam wyraźnie objawy, a teraz aż się zdziwiłam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry