Ruda ja wiem o czym mówisz bo z moim synkiem Nir mialam nic a nic objawów .... bylo wszystko po staremu tylko apetyt mega i brzuchol rosnal:-) i tez się zamartwialam ze cos jest chyba nie tak bo mi nic totalnie nie jest. a teraz po prostu tragedia. To juz mi mój chlop mówi ze dziewczynka
Claudia jeśli chodzi o posiadanie dzieci. Moja teściową powiedzialaby Ci na to tak: Bóg dlatego im daje żeby ich nawrócić. Żeby cos im udowodnić. Tylko ja sama nie bardzo rozumiem co im chce udowodnić. Ale może faktycznie cos w tym jest?! Może poprzez urodzenie dziecka Bóg chce żeby się taka jedna z druga cipa nawrocily??
Olha i Ruda kochane..... 3mam kciukasy. Będzie dobrze !! Musi!
Claudia jeśli chodzi o posiadanie dzieci. Moja teściową powiedzialaby Ci na to tak: Bóg dlatego im daje żeby ich nawrócić. Żeby cos im udowodnić. Tylko ja sama nie bardzo rozumiem co im chce udowodnić. Ale może faktycznie cos w tym jest?! Może poprzez urodzenie dziecka Bóg chce żeby się taka jedna z druga cipa nawrocily??
Olha i Ruda kochane..... 3mam kciukasy. Będzie dobrze !! Musi!
Jejku, jaki on się ruchliwy zrobił. Z oczu go spuścić nie mogę. Najlepsze kable, kontakty. Wisi na mnie cały dzień. Ja jem to on wisi na nodze, ja biorę prysznic to wisi na wannie, ja zmywam to wisi na nodze i tak w kółko