Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Słonko jak miło cię czytaćWitam dziewczyny
U mnie bez zmian Tz jedna kreska ;(
Traz jestem na dupku ( wywołuje miesiączkę ) bo znow nie mam 2 miesiąc , byłam u lekarza i jak @ przyjdzie to mam zaczac brać clo od 3 dnia cyklu przez 6 dni ! Mam nadzieje ze coś mi pomoże ! Byłam w Polsce 3 tygodnie na wakacjach ale juz wrociłam do uk .
Pyzia bardzo mi przykro z powodu pieska. My tez kilka miesięcy temu uspalismy naszą sabcie !!! Miała raka i lekarka zasugerowałam uśpienie bo bardzo się piesek męczył ;( a była z nami jakies 14 lat .
Pozdrawiam reszta dziewczyn
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Słonko jak miło cię czytaćMiejmy nadzieję,że CLO ci pomoże,u mnie zadziałał
Teraz tylko czekam czy jakiś pęcherzyk wypuścił jajeczko i czy jakiś plemniczek się do niego dostał
Nie mam jakoś żadnych przeczuć,ani na tak ani na nie...Zobaczymy....
Pyziątko kochana ty mojawiesz że zycze ci jak najlepiej i trzymam za ciebie kciukasy . Z całego mojego malutkiego serduszka wysyłam pozytywne fluidy i czekam na 2 kreseczki od ciebie i pełen szał !!!! .
Asia mnie też zawsze bolą piersi przed @ ale rozwniez bardzo mnie bolały w czasie ciąży . Zrób test może coś juz wyjdzie .
Acha i mnie plecy tez bolały w czasie cięży
Ruda , emka jak wasze kropeczki ? Jak się czujecie dziewczyny . Wiecie już co bedziecie miały ?
Mała czarna co u ciebie ? Jak staranka ? Potrzebuje pomocy jak bierzesz clo ? Też od 3 dnia cyklu ?
Strawbelka kochana co u ciebie ? Jak się czujesz ?
Pozdrawiam was wszystkie moje forumowe przyjaciółki
Ja brałam raz w życiu i tez od 3dc 1x2 na noc przez 5 dni, bo w opakowaniu jest 10 tabletek wiec wychodzi 5 dni
Asia, obiecująco te objawy wyglądająja brałam sporo dupka w zeszłym cyklu bo 2x2, i nie miałam takich objawów. Zero bólu cycow. Tylko tempka wyższa niz zwykle w czasie fazy lutealnej. Testuj!!
![]()
Dziękuję :-*. Na test jeszcze wcześnie. Dziś 9-10 dpo. Temperatura mi skoczyła. Na wszelki wypadek zwieksze Euthyrox. W niedzielę sądny dzień.Pyziątko kochana ty mojawiesz że zycze ci jak najlepiej i trzymam za ciebie kciukasy . Z całego mojego malutkiego serduszka wysyłam pozytywne fluidy i czekam na 2 kreseczki od ciebie i pełen szał !!!! .
Asia mnie też zawsze bolą piersi przed @ ale rozwniez bardzo mnie bolały w czasie ciąży . Zrób test może coś juz wyjdzie .
Acha i mnie plecy tez bolały w czasie cięży
Ruda , emka jak wasze kropeczki ? Jak się czujecie dziewczyny . Wiecie już co bedziecie miały ?
Mała czarna co u ciebie ? Jak staranka ? Potrzebuje pomocy jak bierzesz clo ? Też od 3 dnia cyklu ?
Strawbelka kochana co u ciebie ? Jak się czujesz ?
Pozdrawiam was wszystkie moje forumowe przyjaciółki