Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie raz na pewno nie popękały i wtedy ginka dała mi czopki na wyczyszczenie żeby się torbiele nie porobiły.Zawsze mam monitoring i podawany pregnyl żeby pękły,choć jak już sie przekonałam pregnyl u mnie nie zawsze był skuteczny.Nie wiem dlaczego mam brać na noc ale tak kazała to tak bioręEmka a to suoer że u ciebie wszytko ok z maleństwem , pewnie niebawem ujawni siępozdrawiam
Pyzia a dlaczego bierzesz na noc ? Czy to ma jakieś większe znaczenie ? Mi lekarz kazał brać razem z jedzeniem .
I teraz jak mi np urosną te pęcherzyki a nie pękną ? I co w tedy ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :-*. Na test jeszcze wcześnie. Dziś 9-10 dpo. Temperatura mi skoczyła. Na wszelki wypadek zwieksze Euthyrox. W niedzielę sądny dzień.
A i może to głupie babcine wierzenia, ale oczy mam od wtorku szkliste, ale biorę dupka, może od tego.
Dziękuję za pamięć Myszko [emoji8]
Ale super to czekamy czy się udało [emoji4][emoji4][emoji4]Z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać,że z 5 pęcherzyków pękły 3Teraz czekamy czy któryś zadziałał....