reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czesc Dziewczyny. Tak Zagladam co jakiś czas z nadzieją ze w końcu przeczytam cudowne wieści ale najprawdopodobniej jeszcze za wcześnie :-) glowa do gory laseczki. Nie teraz to następnym razem :-)

Pinezka bardzo mi przykro ale nic się nie zalamuj. Najgorsze jest to ze ten problem siedzi w Naszych glowach ... tak bardzo tego chcemy ze Cialo robi nam na przekorr!!

Olha ja widzialam zarodek w 6 tygodniu i 1 dniu ciazy. Maluch mi al 5.6 mm i pięknie Bilo Mu serduszko. Dużo zależy od aparatury lekarza. Tam gdzie ja chodze to jest fantastyczny sprzet . Tak dokladnie widzialam mojego Malucha ze nie umialam się na patrzeć. Cudowna sprawa! Obliczu sobie 1 dzień ostatniej @ i będziesz wiedziala w którym dokladnie tyg jesteś.

A ja dalej czuje się jak wypluta i przezuta razy 10... u mnie tylko rzyganie rzyganie i rzyganie. Z tego sklada się caly mój dzien! Jutro IDE do mojego Gina a szybka hospitalizacje. Czyli kroplowke na nawodnienie! Kazal przyjść jak wymioty po lekach nie ustąpia!! Tyle. Wiec dziewczyny trzymam nadal mocno kciukasy! I czekam na super wieści!

Tarantina ostatnia @ miałam 30 sierpnia ale byłam 11 października na badaniach i doktor powiedziała ze jest to 4 niby tydzien ciąży gdzie robilam test 25 września to był negatywny ale mówiła ze za tydzień max 2 i będzie coś widać

I Wracaj szybko do zdrowka ;*

Hej dziewczyny .... mam straszną załamkę :( pokazywałam Wam ostatnio test z moją słabą drugą kreską ... wczoraj powtórzyłam test i nie było ani cienia ! :( okres mam dostac w piątek :( Głupia jestem ze tak szybko robiłam bo nie potrzebnie się stresuje teraz ... w pierwszej ciąży test pozytywny miałam już 4 dni przed terminem @ dlatego myślałam, że teraz może też tak będzie .... dodam, że w pierwszej ciąży i przed każdą miesiączką miałam bolesne piersi a teraz nic a nic ... :(

mam nadzieję, że @ jednak nie zawita i chociaż raz
będzie wszystko po mojej myśli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry