Hej dziewczyny jestem nowa nie wiem gdzie sie przypiąć. Ogolnie z mężem staramy sie o 2 dzidzie dosc dlugo bo ostatni raz rodzzilam 5 lat temu cc i od tamtej pory nic...wiec nie czekając dlugo zaczęłam szukac pomocy znalazlam lekarza ktory sie specjalizuje w takim oto leczeniu teraz mam stymulację po przez clo mialam już z wczesniej miesiac temu mialam piekne dwa pęcherzyki 21 mm ale moje go m nie bylo pracuje w delegacji.wiec ba pech chcial.zobaczymy co tym razem czy cos tam urośnie a maz tym razem będzie na 100% pozdrawiam i &&&& kciuki za drugie wasze kreseczki.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Mi osobiście wmawianie kolejnych objawów ciąży nie pomaga. Wolałabym zostać sprowadzona na ziemię. Czyli - dopóki okres nie spóźnia się conajmniej 3 dni - nie robię testu, bo to nie ma większego sensu. Tak jak pisałam wcześniej - w skrajnych przypadkach pokaże ciąże nawet przed @, ale w skrajnych. W większości - takie tetsy wychodzą negatywne i niepotrzebnie się nakręcamy, że to pewnie za wcześnie jeszcze... To nie lepiej zrobić taki test kilka dni po spóźnionej @? No nie wiem jak Wam... ale mi nakręcanie się wzajemnie nie pomaga.
Ale myślałam, że dołączę na forum i będzie mi łatwiej. A w sumie jest chyba ciężej, bo wszystkie wkoło nawzajem się nakręcamy.