reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej dziewczyny jestem nowa nie wiem gdzie sie przypiąć. Ogolnie z mężem staramy sie o 2 dzidzie dosc dlugo bo ostatni raz rodzzilam 5 lat temu cc i od tamtej pory nic...wiec nie czekając dlugo zaczęłam szukac pomocy znalazlam lekarza ktory sie specjalizuje w takim oto leczeniu teraz mam stymulację po przez clo mialam już z wczesniej miesiac temu mialam piekne dwa pęcherzyki 21 mm ale moje go m nie bylo pracuje w delegacji.wiec ba pech chcial.zobaczymy co tym razem czy cos tam urośnie a maz tym razem będzie na 100% pozdrawiam i &&&& kciuki za drugie wasze kreseczki.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej.

Moim zdaniem niepotrzebnie się nawzajem nakręcamy :baffled: Mi osobiście wmawianie kolejnych objawów ciąży nie pomaga. Wolałabym zostać sprowadzona na ziemię. Czyli - dopóki okres nie spóźnia się conajmniej 3 dni - nie robię testu, bo to nie ma większego sensu. Tak jak pisałam wcześniej - w skrajnych przypadkach pokaże ciąże nawet przed @, ale w skrajnych. W większości - takie tetsy wychodzą negatywne i niepotrzebnie się nakręcamy, że to pewnie za wcześnie jeszcze... To nie lepiej zrobić taki test kilka dni po spóźnionej @? No nie wiem jak Wam... ale mi nakręcanie się wzajemnie nie pomaga.
Tymbardziej jak ktoś pisze, że ma jakiś objawy nadchodzącej @, a reszta jej pisze od razu, że pewnie to ciąża, a nie @ wcale. Ta osoba wtedy się jeszcze bardziej nakręca, wiadomo, a później g... z tego jest. Kolejny cs.

Nie chciałam nikogo urazić. Ja mam właśnie owu, więc może drażliwa jestem.:rofl2: Ale myślałam, że dołączę na forum i będzie mi łatwiej. A w sumie jest chyba ciężej, bo wszystkie wkoło nawzajem się nakręcamy.

Ja też uważam że testowanie przed @ jest strata kasy. Ja testuje rano w dzień spodziewanej @ chociaż i tak zdaje sobie sprawę że to bez sensu. Teraz będę testować 2-3 dni po spodziewanej. Tylko że to mój ostatni cykl bo w tym zachodze;-)

Hej.

Moim zdaniem niepotrzebnie się nawzajem nakręcamy :baffled: Mi osobiście wmawianie kolejnych objawów ciąży nie pomaga. Wolałabym zostać sprowadzona na ziemię. Czyli - dopóki okres nie spóźnia się conajmniej 3 dni - nie robię testu, bo to nie ma większego sensu. Tak jak pisałam wcześniej - w skrajnych przypadkach pokaże ciąże nawet przed @, ale w skrajnych. W większości - takie tetsy wychodzą negatywne i niepotrzebnie się nakręcamy, że to pewnie za wcześnie jeszcze... To nie lepiej zrobić taki test kilka dni po spóźnionej @? No nie wiem jak Wam... ale mi nakręcanie się wzajemnie nie pomaga.
Tymbardziej jak ktoś pisze, że ma jakiś objawy nadchodzącej @, a reszta jej pisze od razu, że pewnie to ciąża, a nie @ wcale. Ta osoba wtedy się jeszcze bardziej nakręca, wiadomo, a później g... z tego jest. Kolejny cs.

Nie chciałam nikogo urazić. Ja mam właśnie owu, więc może drażliwa jestem.:rofl2: Ale myślałam, że dołączę na forum i będzie mi łatwiej. A w sumie jest chyba ciężej, bo wszystkie wkoło nawzajem się nakręcamy.
zgadzam się w 100% ale jeśli którejś to pomaga to ja nie neguje.....
poprostu ja odpuściłam nawet nie wiem w którym dziś dc jestem nic nie mierze i nie obserwuje.......co ma być to bedzie
Spokojnie ja już z sie przyzwyczaiłam ze,@ mi sie pojawia a nie testuje predzej niz 5 dni po spoznieniu @ szkoda mi kasy tak naprawde

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
dokładnie, ja przez 3 mc zbankrutowałam:-D:-D

Witajcie. U mnie@ przez duże@- ku.wa mać.
Ankaka dopisz mnie na termin 10.11
Szczerze to nigdy nie Chciałam rodzić na lato ale teraz to już nie ma znaczenia. Teraz to sprawa miedzy mną a moją macica :-D.
Proszę mi tu łaskawie wypisać naturalne wspomagacze które stosujecie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry