reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nie da rady zapomnieć o @, ja biorę olej z wiesiołka czy działa nie wiem bo zaczęłam wczoraj ;-)

Moze jak ktos nie ma zadnych obajwow typu bolacy brzuch czy wylewajace sie cycki yo zapomni. Ja np nie moge. I to z miesiaca na miesiac jest coraz gorzej. Albo starosc albo wreszcie kopne sie w d..m i sprawdze podwozie. To jest tak podam na swoim przykladzie darowalam sobie ten cykl nie interesowal sie objawami czy kiedy co. Nawet nie mialam czasu na myslenie bo mala.byla chora. Ale teraz mam dostac w niedziele @. A ja juz od niedzieli czuje jakbym miala w dole brzucha zalozone sciagajace pasy szczypce albo igle co co jakis czas daje objaw. Na dodatek od dwoch dni jest mi nie dobrze. Kreci mi sie w glowie. A moje piersi od tygodnia sa 2 razy wieksze i pelne zyl nawet mleko sie uaktywnilo po roku. Na staniku mam.czasem plamy. Nie uroilam sobie tego. Nawet jakos nie mam nadzieo ze w niedziele cY w poniedzialek zobacze 2 kreski. Jakos w to nie wierze. Juz po prostu stracilam wiare ze sie uda. Ze bede mogla wam powiedziec ze sie udalo. Tamten i ten cykl dal mi w koac porzadnie. Zwlszcza tamten gdzie jiz bylam na 100 pewna. A teraz czujeze dzieje ske to samo. :(

Ja juz nie mysle o objawach .. ostatnio mnie jajnik kul i brzuch bolal jak na owulacje, ale nie wkrecalam sobie, ze mi sie owulacja przyspieszyla. Koniec nakrecania bo zwariuje ;D

Dziewczyny jak myslicie. Fifi byl chory i kaszlal i w sumie juz bylo ok i pokasllywal dalej .. i dzisiaj dostal taki atak kaszlu, ale zakrecilam kaloryfer na 3 i rozlozylam reczniki mokre na kaloryferze plus te nawizacze gliniane i poki co nie kaszle. Myslicie, ze to przez suche powietrze czy cos mu sie rozwija zas? :(

Karola a według twoich wyliczeń albo aplikacji ( jeśli taka masz) owu powinna już być?

Claudia to kopnij też mnie żebym się wkoncu wybrała do gina. Zawsze sobie mówie że po @ pójdę a jakoś nigdy nie wychodzi. A cytologie miałam robiona jeszcze w ciąży. I po lyzeczkowaniu nikt mnie nie badal

Ruda ja bylam przebadana przez gin i mowila, ze wszystko pieknie po leczeniu nadzerki i ze moge zachodzic w ciaze .. szkoda, ze nie powiedziala jakim cudem :) ale jezeli do konca roku nie wyjdzie to ide znowu ;)

Ankaka ciebie to ja rozumiem bo starasz się już długo. Ale ja i inne dziewczyny dwa trzy miesiące a już szalejemy.
Apostrofa ma rację. Musimy zmienić swoje podejście. I się nam uda.;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry