• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ankaka mój Jaś jakbym mały a mieszkaliśmy w bloku w sezonie grzewczym też kaszlal. Ani ręczniki ani te nawilżacze na grzejnik nie pomagały dopiero taki nawilżacz na prąd. Jeden dzień i spokój. Chodził tylko raz dwa razy dziennie po godzinie a efekt sama widziałam. Warto zainwestować to 100-200 zł.

Ankaka a co gin na to?

Apostrofa podaj adres przyjeżdżam z winem ;-)

Przetlumacz ten nawilza z mojemu m :D

Ja bylam u niej w lipcu i powiedzialam, ze od stycznia sie staralam. Ona zasugerowala poki co te testy owulacyjne i ze jak o pierwsze sie staralam dlugo to teraz tez nie bedzie latwo i mowila, zeby przyjsc jak nie bedzie wychodzic, ale potem powiedziala, ze nastepny raz widzimy sie w ciazy. Jakos nie spieszy mi sie do niej ;)

Ja juz nie mysle o objawach .. ostatnio mnie jajnik kul i brzuch bolal jak na owulacje, ale nie wkrecalam sobie, ze mi sie owulacja przyspieszyla. Koniec nakrecania bo zwariuje ;D

Dziewczyny jak myslicie. Fifi byl chory i kaszlal i w sumie juz bylo ok i pokasllywal dalej .. i dzisiaj dostal taki atak kaszlu, ale zakrecilam kaloryfer na 3 i rozlozylam reczniki mokre na kaloryferze plus te nawizacze gliniane i poki co nie kaszle. Myslicie, ze to przez suche powietrze czy cos mu sie rozwija zas? :(
Suche powietrze ale i może koniec kaszlu u malego bo na końcu jest ssuchy kaszel.

A co do ginekologa ja przewertowalam ich na kaase chorych z 10 i byly testy i temperatura i nic.
Przestałam chodzic z rok temu dobry i zaczęłam jakieś normalnie sie starać co ma byc to bedzie.
Rok czasu i nic....Maala juz o rodzeństwo sie zaczela dopytywać ny tez chcieliśmy a wychodziło nic.... Wkoncu znalazłam lekarza ktory zrobil mi badania wyszlo mam pęcherzyki ale nie pękają owulację mam miedzy 12-16 dniem cyklu. Chodzziilaam na monitoring wiec wszystko obliczone woemm ze na kase chorych taniej ale ja juz nie mialam wyjscia tez bogata nie jestem,ale teraz ppiwinno sie udac mam taka nadzieje biore clo od 2 dnia @ i w 12 dniu dostaje zastrzyk gdzie pękają mi pecherzyki.
Bardzo często musiałam chodzic w @ do niego sprawdzal czy pęcherzyki pękną bo torbiel może sie zrobic. Myślałam ze zajście w ciąży jest proste a tu benc.... mega trudne chciala bym przzeepis od tych kobiet które nie chca a maja z 5-6 dzieci jak one to robią a moze my zabardzo dbamy o siebie

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry