reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej :)
Ja po wizycie. Moja gin stwierdziła, że możliwe, że owu już była, bo w macicy był płyn powstały w wyniku pęknięcia pęcherzyka, ale w jajniku jest pęcherzyk (18mm) i w piątek mam znowu przyjsc sprawdzić czy rośnie. Mam nadzieje, że urośnie i pęknie, ale zobaczymy. Trzymajcie kciuki... Niestety nie mam nadzieji na ten cykl, bo ostatnio się strasznie rozczarowałam, ale się zobaczy.

Ja tez przed okresem i przed owulka tez jeszcze wypada bodajze w poniedzialek, wiec przed nami pracowity
Needi jak znajdziesz jakis sposob na swaja macice to daj znac chetnie sprawdze moze na ta moja co nie chce wspolpracowac tez podziala..

zgadzam się w 100% ale jeśli którejś to pomaga to ja nie neguje.....
poprostu ja odpuściłam nawet nie wiem w którym dziś dc jestem nic nie mierze i nie obserwuje.......co ma być to bedzie

dokładnie, ja przez 3 mc zbankrutowałam:-D:-D
To nie chodzi o to ze zbankrutujesz. Lecz wiesz wole cos córce kupic za ta kase a przez 5 lat dajmy na to co 2 miesiac jak bum kupowała test to by sie nazbierało. A co ma byc to będzie.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Pinezka a myślałam że Tobie się uda!!! Ale nie martw się - następny cykl jest Twój..
Ja już czuje powoli zbliżajacy się okres... chociaż jeszcze nie przyszedł wiec nadzieja się tli :D a miał być niby dziś. jak do pt nie przyjdzie to robię kolejny test, tym razem o większej czułości , na betę niestety nie mam czasu chyba że po niedzieli ale do tego czasu to pewnie będzie @ pełną parą....
Apostrofa masz rację z tym nakręcaniem - trzeba się uspokoić..
Ankaka jak tu zapomnieć o terminie @ :D dałabym za to wiele !

reklama
Aaa..... ja juz przeszłam ten etap teraz stymuluje a ginekolog od cz wraca pożarł moj portfel bo 4 razy w miesiacu jestem u niego od czerwca ba chce mieć dziecko i rodzeństwo dla malej wiec musze zacisnąć pasa i dziaalaac jak zaczęłam musze skonczyc...z brzuchem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry