reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Claudia szczęściaro gratuluje z calego serca:-) te bladziochy oznaczają ciążę i nic się nie martw masz być dobrej myśli a nie ściągać na siebie tych czarnych!!!
Wszystko będzie okej i ciesz się dziewczyno bo jest z czego :-) :-)

Anka a Ty nie doluj sie. Jest jakąś kolejka i każda ma tam swoje miejsce :-)

Claudia tak się cieszę!!!!! Brawo!!!!! I to juz przed @ bladzioch! Gratuluję!!!!!
Ale bym chciała zobaczyć takiego bladeusza ale mi te testy ciągle negatywne :(
Ale okresu dalej ani widu..

Claudia tak się cieszę!!!!! Brawo!!!!! I to juz przed @ bladzioch! Gratuluję!!!!!
Ale bym chciała zobaczyć takiego bladeusza ale mi te testy ciągle negatywne :(
Ale okresu dalej ani widu..

Moze byc tak jak ci pisalam ze nastapilo opoznienie owulacji i bedzie widac ppzniej dopiero albo tak jak moja kolezanka miala ze na testach jej negatywy wychodzily. Trzymam kciuki i czekam na ciebie

Claudia bardzo bym chciała żeby było tak jak mówisz.. tym bardziej że mama dzis napisała mi smsa że śniło jej się że urodziłam córeczkę! a ja z mamą w ogóle nie rozmawiałam o tym, że planujemy dziecko, że się staramy itp. Nic a nic... Nie wiem co o tym myśleć ale zaczynam już chyba świrować i wierzyć w jakieś siły nadprzyrodzone :D
Ankaka - dobrze że nie pojechaliscie bo jeszcze byście się przeziębili na całego - pogoda okropna. Idźcie do kina czy gdzieś! może do sauny się powygrzewać, potem winko?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry