• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Claudia gratulacje!!! Trzymam kciuki, a ty bądź dobrej myśli.

Olha trudną drogę wybraliście. Wojsko to poświęcenie dla całej rodziny. Moje trzy koleżanki mają mężów w wojsku. Strasznie to jest trudne. Dużo siły dla ciebie!

reklama
Jedziemy do mojej chrzestnej. Ona ma termin na 10 listopada. Przy okazji odwiedzimy kuzyna, ktoremu sie syn urodzil 25 wrzesnia.
Wracamy jutro. Pewnie podoluje sie bardziej, ale uwielbiam tam jezdzic.

Hej.

karola - haha! Super. U nas wczoraj już bez przytulasów, ale przedwczoraj i dzień wcześniej były :zawstydzona/y: zobaczymy. Ale ja się nie nakręcam, bo 2 cykle nakręcania mi starczą w zupełności. więc żadnych testów nie robię!!! Nie i już. Chyba, że @ mi się spóźni conajmniej kilka dni i będę mnie cycki boleć :-D Bo nigdy mnie nie bolą przed @.

cl;audiaa gratulacje!!! trzymam mocno kciuki, żeby było ok!!!

Wczoraj podczytywalam , dzis wchodze a ty nie wiadomo z ktorej strony sie zabierac.
Giska trzymam kciuki, z beta nawet nie komentuje bo ja bym chyba ich tam rozniosla..
Claudia Gratulacje juz sie martwilam ze zadnej z nas sie nie udalo tym razem a tu ty i dalej giska niewiadoma.
Claudia jak ty to robisz kochana ze masz dwa razy dni plodne ???
Olha kochana to napewno nie bedzie latwe ale nie ma sie co juz zalamuwac poczekaj zobacz jakos sie ulozy. Ja mam znajoma ktorej maz na trakavh jezdzi i czasami go nie ma po 3 tygodnie a ona sobie ze swoja dwojka radzi lepiej niz ja z jednym.
Ja wczoraj bylam na koncercie ulubionego show mojej corci, akurat byli w Toronto, jak ich zobacxyla to malo ze szczescia sie nie posikala,
Ja mam teraz plodne dni wiec bedziemy szalec i zobaczymy co z tego wyjdzie.
@ mam na drugiego listopada ale w tym miesiacu nie inwestuje w zadne testy i zadnego nakrecania , cycki tak czy siak na kazdy okres mnie bola

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry