reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Wczoraj podczytywalam , dzis wchodze a ty nie wiadomo z ktorej strony sie zabierac.
Giska trzymam kciuki, z beta nawet nie komentuje bo ja bym chyba ich tam rozniosla..
Claudia Gratulacje juz sie martwilam ze zadnej z nas sie nie udalo tym razem a tu ty i dalej giska niewiadoma.
Claudia jak ty to robisz kochana ze masz dwa razy dni plodne ???
Olha kochana to napewno nie bedzie latwe ale nie ma sie co juz zalamuwac poczekaj zobacz jakos sie ulozy. Ja mam znajoma ktorej maz na trakavh jezdzi i czasami go nie ma po 3 tygodnie a ona sobie ze swoja dwojka radzi lepiej niz ja z jednym.
Ja wczoraj bylam na koncercie ulubionego show mojej corci, akurat byli w Toronto, jak ich zobacxyla to malo ze szczescia sie nie posikala,
Ja mam teraz plodne dni wiec bedziemy szalec i zobaczymy co z tego wyjdzie.
@ mam na drugiego listopada ale w tym miesiacu nie inwestuje w zadne testy i zadnego nakrecania , cycki tak czy siak na kazdy okres mnie bola

Nie mam pojecia kochana jal to sie porobilo ale mam 26 dc ale nieregularne ale wrzesien i teraz pazdziernik tak sie zlozylo ze okres mi sie konczyl pod koniec miesiaca a dni plodne na poczatku a w polowie znowu okres i pod koniec znowu dni.plodne przechodzace czasem w drugi miesiac. No i miesiace 31 dniowe cYli dlugie

Claudia nie stresuj się! jestes w ciąży i kropka :)
A ja chyba dostanę jutro okres, mam wrażenie że pojawiło się jakieś plamienie - mikroskopijne i blado różowe ale boje się ze to się jutro rozkręci.. :( Kurde, a dzis już cały dzień miałam przekonanie że jestem w tej ciąży, przez ten brak wyniku się niepotrzebnie nakręciłam i czuje że jutro będzie dzień dół :(

Claudia nie stresuj się! jestes w ciąży i kropka :)
A ja chyba dostanę jutro okres, mam wrażenie że pojawiło się jakieś plamienie - mikroskopijne i blado różowe ale boje się ze to się jutro rozkręci.. :( Kurde, a dzis już cały dzień miałam przekonanie że jestem w tej ciąży, przez ten brak wyniku się niepotrzebnie nakręciłam i czuje że jutro będzie dzień dół :(

Zacisnij nogi i mnie nie denerwuj razem musimy przez to przejsc. Ja po prpstu mam zle doswisdczenie

Dzięki Claudia za słowa otuchy! Kurcze, żeby się udało!
PS teraz patrzyłam plamienie takie lekko brązowe ale nie pamietam czy zawsze tak mam przed okresem, chyba nie :( najgorsze że sie nakręciłam bo dziś było mi niedobrze pare razy i odbija mi się dalej i nie mam apetytu.. A to pewnie wszystko nerwy i nakrętka....

Dzięki Claudia za słowa otuchy! Kurcze, żeby się udało!
PS teraz patrzyłam plamienie takie lekko brązowe ale nie pamietam czy zawsze tak mam przed okresem, chyba nie :( najgorsze że sie nakręciłam bo dziś było mi niedobrze pare razy i odbija mi się dalej i nie mam apetytu.. A to pewnie wszystko nerwy i nakrętka....

Ja ci opisze moje objawy. Zaczelo mi sie krecic w glowie i jak w pierwszej ciazy mdli mnie wieczorem i kolo 24. Ale nie wymiotuje. Kluja mnie na przemian jajniki czasem to az w pachwinie. Odbija mi sie czesto. Jesc mi sie chce. Dretwieja mi nogi jak przy okresie. Spac mi sie chce. Raczej zmeczona jestem i ziewamcaly czas. I na poczatku mialam bardzo wodnisty sluz jak woda. Myslalam ze sie zsikalam. A teraz jest mega gesty i zoltawy. No i ja kontrolowalam szyjke i mam teraz wyzej i zamknieta. Troche rozpulniona. Mam nadzieje ze jutro nic nie nastapi zlego ze bedzie wporzadku. :) z amelka mialam ciaze zagrozona bo od 6 m chciala juz wychodzic mialam pessar i 1 rozwarcie. Twardnienie brzucha i milion wizyt w szpitalu.

Kiedy wybrac sie do gina???

O wow, to masz już niezły wachlarz objawów! czyli odbijanie i mdłości nas łączą :)
Do gina to najlepiej 6 tydzień, wtedy już serduszko można usłyszeć, ale jak masz sie niepokoić to idź od razu po niedzieli!

reklama
Claudia tylko bez negatywnego nastawienia! Popatrz tylko podwujne dni plodne w miesiacu to sie musialo ufac i teraz tylko sie cieszyc trzeba !
Giska no wlasnie ditrzymalabys claudi towarzystwa, trxymam kciuki dalej. Ale jakby w razie czego to nastepny miesiac nalezy do nas, moze sie ruda1991 z nami podzieli bo pamietam ze ona sobie zaklepala kolejny miesiac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry