Mujer
Fanka BB :)
Gdzieś mi to wcięłoPowiem wam ze jak drugi będzie chłopiec i będzie taki jak syn to ja chyba padnehahaha bo wam powiem ze obecnie zajmuje sie tylko domem bo nie pracuje ale pod wieczór jestem zmęczona gorzej jak bym pracowała
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdzieś mi to wcięłoPowiem wam ze jak drugi będzie chłopiec i będzie taki jak syn to ja chyba padnehahaha bo wam powiem ze obecnie zajmuje sie tylko domem bo nie pracuje ale pod wieczór jestem zmęczona gorzej jak bym pracowała
![]()

Czyli jak zwykle najwięcej zyska patologia. Jak mnie to wkurza, ja harowałam 12 godzin na zlecenie i mi się macierzyński by nie należał, dopiero zatrudniałam się na umowe o pracę w ciąży i to mnie ratowała. A teraz laska może siedzieć cały dzień na ławce i chlać browara, a dostanie zasiłek. Coś mnie trafia. Co ma do tego jaką umowę ma Mąż? No kuźwa!
Claudia, kontrolują podejrzane przypadki, zwłaszcza takie z jakaś mega kasą. Mnie nikt nie kontrolował. I najlepiej trochę popracować.
Claudia a nie pracowalas? Może masz kogoś znajomego co cię zatrudni? Zapłacisz sobie sama ZUS i już