claudiaaudia
Fanka BB :)
Mujer Jaś też ładnie spał a teraz a raczej od paru miesięcy budzi się w nocy raz a nawet i dwa razy :-(
Dzisiaj w miarę ale ja się nie wyspalam bo spalam na czuja ;-)
Ciężko im wygrać bo jednak chorobowe ma podstawę bo przecież jesteśmy w ciąży to co nam udowodnia? Ze jednak nie jesteśmy
Apostrofa no co ty? Ale h.je
Tak jak mówisz im szybciej tym lepiej a jeszcze lepiej wstecz
Chyba najbardziej się czepiaja tych które zakładają działalność na miesiąc płacą największe możliwe składki i idą na l4
Claudia zgadzam się. Znam pełno takich rodzic do gminy po zasiłek biegają co miesiąc a w ten dzień w sklepie są z 30 razy. Dostają z gminy pieniądze, jedzenie, na ubrania na opał, ubrania, wózki dla dzieci a mój sąsiad nawet Telewizor dostał. Wysyłają ich na kursy za które im płacą, przyjadą zawioza dadzą obiad a na koniec jeszcze papier. A ty za głupim becikowym latasz trzy dni bo ten papierek bo ten. Nóż się w kieszeni otwiera
Claudia u ciebie cisza bo ty w ciąży kolejny dostaniesz dopiero po porodzie ;-)
Gisiek i jak?
Ankaka nie ja ;-) ci co teraz ty ich odwiedzasz bo mają małe dzieci za 10 miesięcy będą u ciebie ;-) jak wypad?
Ten poerwszy test miala 10 ml i wyszla wyrazniejsza kreska niz dzisiaj zrobilam 25. Nie wiem co mam o tym sadzic. Ten pierwszy juz lezy wiec sie troche rozmazal