reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Giska Czekaj co ma być to będzie na to nie mamy wpływu

Uśmiechnięta pewnie ja rodze w lipcu więc teraz w tym cyklu zachodze. W poniedziałek muszę zanieść podanie o wychowawcze od 1 listopada będę na bezpłatnym ale tylko miesiąc bo potem będę w ciąży i chorobowe zaniose ;-) tak sobie to wymyśliłam a co ;-)

Giska Czekaj co ma być to będzie na to nie mamy wpływu

Uśmiechnięta pewnie ja rodze w lipcu więc teraz w tym cyklu zachodze. W poniedziałek muszę zanieść podanie o wychowawcze od 1 listopada będę na bezpłatnym ale tylko miesiąc bo potem będę w ciąży i chorobowe zaniose ;-) tak sobie to wymyśliłam a co ;-)

Wy chociaz macie prace. Ja musze zalatwic macierzynskie zebym.miala :(

Claudia a nie pracowalas? Może masz kogoś znajomego co cię zatrudni? Zapłacisz sobie sama ZUS i już

No ja mam umowę na stałe ale o 1 listopada już bezpłatnie bo maciezynski mi się skończy

Claudia a nie pracowalas? Może masz kogoś znajomego co cię zatrudni? Zapłacisz sobie sama ZUS i już

No ja mam umowę na stałe ale o 1 listopada już bezpłatnie bo maciezynski mi się skończy

To dluga historia ale w skrocie bylam.na stazu mialam dostac prace juz prawie siedzialam na tym.miejscu i zaszlam w.ciaze dyrektorka stwierdzila ze pewnie i tak zarax odejde i to miejsce bylo wlasnie po dziewczynie ktora tez na macierzynskim i nie dostalam. Skonczylam staz jak bylam w 6 m. A potem juz nie chcialam ryzykowac kontroli. A teraz mam gdzie sobie zalatwic u rodzicow w dzialalnosci tylko nie wiem w ktorym momencie najlepiej i ile sie placi przez jaki czas

Claudia, gratluję bardzo, bardzo!!! :-)

Ale cieżko było to wszystko nadrobić, to już nie te czasy gdzie się człowiek miał czas nudzić hihi

Dziewczyny ja trzymam za was &&& ja jak bbylam w ciazy tylko sie martwiłam czy bedzie zdrowe a reszta już z obojętna.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Też chciałam, aby było zdrowe. I ja o płci dowiedziałam się dopiero przy porodzie. Pokazali jajka i wiedziałam, że mam dużego Adaśka :) A dziewczynka miała być Gabrysią. Ale teraz już bym dała inne imię, bo to mi już zbrzydło.

Niby tak ale tak bardzo bym chciała żeby byl ze mną w takim momencie :)
Może po prostu jestem ostatnio bardzo przewrazliwiona ze tak reaguje... Chyba za bardzo chcialabym go mieć na wyłączność :) sama nie wiem jak tak sobie tłumaczyć :)
Ahh ta moja ciąża raz jestem mega szczęśliwa a raz widzę wszystko w czarnych scenariuszach
A ja Ci się nie dziwię, też nie wyobrażam sobie porodu bez Męża i tych pierwszych dni.

Co do ciąży i płaczu to też płakałam z byle powodu, a Paweł pytał czemu płaczę, a ja, że nie wiem :-D

U mnie raczej nici z ciążą, bo może z 2 czy 3 razy były przytulanki, bo Pawła prawie nie było.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry