reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Apostrofa, wiem, że potrafią wstrzymać kasę, mam też taką znajomą. Ale zrobili kontrolę i kasę musieli oddać, bo było wszystko ok. Wiesz, nie każda praca to wystawianie faktur itp. Co ma przedstawić sprzątaczka? Ja znowu pracowałam na recepcji i nie miałam nawet stempelka. Jedynie odbierałam paczki od kurierów. Moją drugą koleżankę też sprawdzali, ale też było wszystko ok. Także wiem, że kontrolują, ale nie słyszałam, aby któraś z nimi przegrała.

Kurde, a mi cycków w ogóle nie badał. Ale on dziwny był. Raz na całą ciąże zrobił KTG.

Ja niby mam szansę jeszcze na czerwiec, ale coś w to wątpię.

Cześć Dziewczyny :)

Wybaczcie ze nie było mnie tyle czasu ale każdy weekend należy do mnie i do mojego ❤ :) tak poza tym to czuje się bardzo dobrze nie mam już takich wielkich zawrotów głowy itp. Chyba moj organizm sie do tego przyzwyczail i tego nie czuje aż tak jak wcześniej :) (sama nie wiem) ale za to szarpia mną nerwy i to mocno i nie potrafię nad nimi panować, gadam głupoty które bym nigdy nie powiedziała gdzie jestem spokojna nawet bym nie pomyślała o takich rzeczach co gadam przez nerwy. Wiem ze dlugotrwaly stres i nerwy mogą zle wpływać na dziecko a ja tego bym bardzo nie chciała dlatego muszę znaleźć jakiś złoty środek na to. Mam nadzieje ze taka jedna sytuacja nie spowoduje żadnych komplikacji z dzidzia :(
a wy dziewczyny tez mieliście takie humorki w ciąży?

Claudiaaudia chciałam Ci pogratulowac ;* z całego serca :) bądź silna.

I dziękuję wam wszystkim Kobietkom ze potrafia wesprzeć, doradzic i wiele wiele więcej jesteście Kochane ;) :) i trzymam za was wszystkie kciuki żeby każda z was jak najszybciej zobaczyla na teście oczekiwane 2 kreski ❤ :)

Ruda posiadam herbatke z melisa i pije ja codziennie i powiem ze nic mi nie pomaga :) w stanie zdenerwowania moj powinien woda swiecona mnie ochlapac :) haha bo taki ze mnie szatan wychodzi. Ale obiecalam sobie i mojemu ze już tak sie nie będę zachowywać bo po ostatnim wybryku to zabolalo i go i mnie bardzo, a nie wyobrazamy sobie życia bez siebie :)

reklama
Needi ooo proszę to niezla agentka jest z Ciebie przed @ :) wspolczuje mężowi :) ale nie powiem ze mojemu tez nie wspolczuje, tym bardziej ze ostatnio jestem nerwowa i zamiast mnie uspokoić to mnie jeszcze podpuszcza a jeszcze bardziej sie nakrecam i w domu sieje sie tornado :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry