reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny... Pomożecie? Bo ja już zgłupiałam... Obiecałam sbie, ze na razie mi będę się bawić w mierzenie temp i dokładne wyliczanie dni plodnych, ale śluz i szyjkę obserwuję. Jakieś 3 dni temu, zaraz jak @ się skończyła szyjka była twarda i zamknięta a śluzu malutko i taki mętny. Dzisiaj przed prysznicem patrzę a tutaj zaczyna mi się pojawiać płodny śluz O.o taki przezroczysty i rozciągliwy. No to dawaj badać szyjkę. I jest mięciutka i wydaje mi się, ze otwarta. Pobolewa mnie też prawy jajnik, tak jak zawsze przed ovu. No i już zgłupiałam, bo dzisiaj dopiero 8dc... co o tym myślicie?

Ja dzisiaj 10dc i mam podobnie, zakładam więc że dni płodne ;)
Dopytaj dzisiaj gin, to Ci powie czy jest pęcherzyk :tak:

Fimka - myślisz że mogłabym w przyszłym cyklu je odpakować?:P

Ja po nieudanym na pewno bym tak zrobiła, ale chcę sobie dać szansę bez wspomagaczy i zobaczyć czy coś z tego wyjdzie ;-)

Fimka - na pewno dopytam, bo jestem strasznie ciekawa ;) właśnie do niej jadę i powiem wam, że strasznie się martwię, czy wszystko będzie ok...

Pati - Na pewno będzie ok:)) napisz jak wrócisz co Ci ginekolog powiedziała:)
Fimka - trochę boje się przestymulowania jajników, ale poprzednio jak używałam lekarz nie zalecał monitoringów tylko dostałam receptę na 3 miesiące i tyle. Byłam niedawno u ginekolog na kontroli i ona powiedziała że wszystko ok nawet pytała czy o kolejne chce sie starać czy dać receptę na anty:D

Dziewczyny, zniknęła!!! :D nie ma torbielki!!! :D gin byla w szoku, ze tak szybko sie cofnęła ;) powiedziała, że to cud i że naprawdę jestem szczęściarą ;) i mam już ładny pęcherzyk ;) max za tydzien ovu i zalecenie, żeby teraz szaleć do woli :) a w poniedziałek na kontrolne usg czy pecherzyk pęknął ;) ale mi ulżyło! ;)

Sojnabig powodzenia w zalatwianiu spraw weselnych. Fajny okres przed Toba.

Pati powodzenia u lekarza.

Co do wzrostu jak mam 165 cm i 57 kg.

A ja coz niby wg ovufriend mialam owulacje. Ale to teraz bola jajniki i jest bardzo wilgotnie. Wczoraj testy owu negatywne. Nie wiem co myslec

Ankaka - jestem przeszczęśliwa :D ginka powiedziała, ze jestem młoda, więc nawet codziennie mogę szaleć :p mój G się ucieszy :p noni skoro taka szczęściara ze mnie, to może szczęśliwie sobie zmajstruję prezent na Święta :p

reklama
Pati super. Czy to jest pozytywny test ovu?

Załączniki

• 1449074858934.jpg
    1449074858934.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 46

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry