reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Cześć dziewczynki :)
Witam Was cieplutko w ten mroźny dzień - u mnie -10 :)
Stale Was czytam, ale tyle produkujecie, że wszystko mi się miesza ;)

Karolka .. glowa do góry, poczekamy cierpliwie na termin Twojej @. I wtedy zatestujemy :) oczywiście z pozytywnym wynikiem :*

Któraś to pisała, że niewiele Nam już zostało żeby zostać mamą w 2016 .. rzeczywiście. Czas leci nieubłaganie. Właśnie zdałam sobie z tego sprawę ..

Dzisiaj mój przedostatni dzień laby-po 3 tygodniach L4 czas wracać do pracy. Wczoraj żołądek bolał mnie z nerwów na myśl o tym. Strasznie nie cierpię swojej roboty .. :( Ale pracować trzeba. Boję się trochę, bo w kwietniu mają być zwolnienia z związku z przebudową sklepu .. mimo, iż nienawidzę swojej pracy, ciężko będzie znaleźć drugą. No i co za tym idzie .. Jak mnie zwolnią starania będzie trzeba odłożyć, a tego najbardziej się obawiam.
Obiecałam sobie, że nie będę myśleć o ciąży .. Ale cholerka nie da się ! Zaczęłam dni płodne. Pewnie lada dzień owulacja. Chcąc nie chcąc widzę śluz plodny .. No i jak tu nie myśleć?
Po wypłacie kupię ten olej z wiesiolka i testy owu. Zobaczę chociaż czy ból, który odczuwam w środku cyklu rzeczywiście pokrywa się z potencjalną owu. Mam nadzieję, ze nie oszaleje ;)

Dziewczyny nawet nie wiecie, jak się cieszę, że tu trafiłam. Że jesteście, ze wspieracie :*

reklama
Lenkaka spacer proponowalam na poprawę humoru :-)

Skaba a masz jakieś zdiagnozowane problemy czy jak to wygląda?

Speare glowa do góry. Jak dni płodne to do łóżka :p

Karolka .. glowa do góry, poczekamy cierpliwie na termin Twojej @. I wtedy zatestujemy :) oczywiście z pozytywnym wynikiem :*

Któraś to pisała, że niewiele Nam już zostało żeby zostać mamą w 2016 .. rzeczywiście. Czas leci nieubłaganie. Właśnie zdałam sobie z tego sprawę ..

Dzisiaj mój przedostatni dzień laby-po 3 tygodniach L4 czas wracać do pracy. Wczoraj żołądek bolał mnie z nerwów na myśl o tym. Strasznie nie cierpię swojej roboty .. :( Ale pracować trzeba. Boję się trochę, bo w kwietniu mają być zwolnienia z związku z przebudową sklepu .. mimo, iż nienawidzę swojej pracy, ciężko będzie znaleźć drugą. No i co za tym idzie .. Jak mnie zwolnią starania będzie trzeba odłożyć, a tego najbardziej się obawiam.
Obiecałam sobie, że nie będę myśleć o ciąży .. Ale cholerka nie da się ! Zaczęłam dni płodne. Pewnie lada dzień owulacja. Chcąc nie chcąc widzę śluz plodny .. No i jak tu nie myśleć?
Po wypłacie kupię ten olej z wiesiolka i testy owu. Zobaczę chociaż czy ból, który odczuwam w środku cyklu rzeczywiście pokrywa się z potencjalną owu. Mam nadzieję, ze nie oszaleje ;)

Dziewczyny nawet nie wiecie, jak się cieszę, że tu trafiłam. Że jesteście, ze wspieracie :*
Kurczę oby nie zwolnili, pieniądz zawsze potrzebny! A bedziesz sie starała o maleństwo w tym cyklu czy jeszcze nie?

jako kto pracujesz? ja tez pracuje w sklepie :biggrin2:

Ann witaj i tu :*

Wena zrób betę :)

Skaba ja tak miałam z pierwsza ciąża odpuściłam w ogole :) nie robiłam pierwszy raz testu ale tydzień po terminie beta potwierdziła :)

Karolina tak czasem czuć przy ciazy :)

Speare nie myśl negatywnie głowa do gory :)
Do kwietnia zaciążysz :)

Ja dzis z domu nosa nie ruszam wszyscy chorzy :/

reklama
Do góry