zaraz tam ryczec, do bzykania raz dwa polecisz, by potem byl piekny pozytywNa pewno dam znać chociaż jak wyjdzie negatyw to niewykluczone ze będę ryczeć jak głupia:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaraz tam ryczec, do bzykania raz dwa polecisz, by potem byl piekny pozytywNa pewno dam znać chociaż jak wyjdzie negatyw to niewykluczone ze będę ryczeć jak głupia:-)
jak kazdaTo forum jest uzależniające ! :-) dzień w dzień po kilkanaście razy dziennie tu wchodzę :-)
katarki czy powazniej?Ann witaj i tu :*
Wena zrób betę
Skaba ja tak miałam z pierwsza ciąża odpuściłam w ogolenie robiłam pierwszy raz testu ale tydzień po terminie beta potwierdziła
Karolina tak czasem czuć przy ciazy
Speare nie myśl negatywnie głowa do gory
Do kwietnia zaciążysz
Ja dzis z domu nosa nie ruszam wszyscy chorzy :/
ciekawe jaki mi wyjdzie przeglad podwozia, az sie bojeAnn nie mam zdiagnozowanych problemów. Ale z pierwszym dzieckiem zaszłam w 8cs. Z drugim w 1 cs. Teraz byłam na przeglądzie, zrobiłam podstawowe badania i wszystko ok.
Kurczę oby nie zwolnili, pieniądz zawsze potrzebny! A bedziesz sie starała o maleństwo w tym cyklu czy jeszcze nie?
chlopine zajedziesz, pytalam na jakim stanowisku pracujeszPewnie, bzykania nigdy dość ha ha![]()
jako kto pracujesz? ja tez pracuje w sklepie[/QUOTE
Dokładnie, chociaż wbrew pozorom i przesądom, facet jednak to nie seks maszyna xD niestety! W tym cyklu chyba z 7 razy sie myzialismy ale od 4 dni to to już nie chce, spasował biedak xDPewnie, bzykania nigdy dość ha ha![]()