Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale masz leki na te zwariowane cykle tak?Chciałabym tylko tak nieregularne mieć te cykle.A nie okres spóźnia się od tygodnia do 60 dni. :x
u mnie to zalezy, poniewaz ja mam to zaleznie chyba od sytuacji moich nerwowHejLux fajnie że już lepiej u was
a czy wy dziewczyny też macie strasznie Bolesne miesiączki?
ale to ciagnie caly brzuch czy jak?Fakt 60 dni to hardcoremi raz w roku od kilku lat zdarza sie cykl 42- 49 dni.
Czuje sie jakbym okres zaraz miała dostać
Nie nazwałabym tego ciągnięciem, bóle jak na okres, takie parzące czasem zakłuje w jajnikuale to ciagnie caly brzuch czy jak?
ja tez tak mam niekiedy, ze na kilka dni mnie tak pobolewa, to normalane, teraz myslac o ciazy bedziesz doszukiwac sie objawow na sile i kazdy bol Cie zaniepokoi, a jak nie staralas sie o ciaze to nawet pewnie uwagi nie zwaracalas na bole, dwa wdechy i wydech i cierpliwie czekaj na termin @Nie nazwałabym tego ciągnięciem, bóle jak na okres, takie parzące czasem zakłuje w jajniku