bedemama
Zaciekawiona BB
Niech pozytywy trwają cały czasale nam sie posypaly tesciory pozytywne![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech pozytywy trwają cały czasale nam sie posypaly tesciory pozytywne![]()
Tobie tez dwie kreseczki wyszły?????Gosia zrobilam przed chwila bo mi nie dawalo spokoju.
Zobacz załącznik 741418
Dzisiaj mnie po prostu dosyc spoto bolal brzuch tak jak na @ ale nie ciagiem tylko czasami zwlaszcza jak 2 godz stalam na lodowisku. Pozniej w domu przy garach i teraz tez boli.O ja extra gratuluje ! Ale dzis szczesliwy dzien ! Niunians ktory cykl ?
Bedzie dobrze :-) gratuluje myszko!!Dzisiaj mnie po prostu dosyc spoto bolal brzuch tak jak na @ ale nie ciagiem tylko czasami zwlaszcza jak 2 godz stalam na lodowisku. Pozniej w domu przy garach i teraz tez boli.
Dzidiaj 30dc i 14dpo. W sylwestra i 02.01 byly negatywne.
Mam nadzieje ze bedzie nas teraz wiecej i posypia sie kreski.
Mam nadzieje ze tsh mi spadlo. W piatek ide na badania. I trzeba umowic sie do gina i endo.
a pewnie, niedlugo wszystkie zaciazaNiech pozytywy trwają cały czasfluidy ciążowe niej się wysyłaj
![]()
napisz do Hime to Ce zaprosi tu na bb, staraczki na 2016 BB tak sie nazywaA jak nazywa sie ta grupa na fb ?