reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Pracowalam w mini markecie w ktorym jak sie miesa terminowalo to trzba bylo sprzedac, jak sie nadawalo to sie mielilo i dziewczyny mielone robily i sprzedawaly a jak nie sprzedalas to sama musialas kupic >< ale to wogole byl pop*******y market bo np trzeba bylo odpracowywac urlop, zakaz zchodzenia na przerwe, jak zlodzieje nakradli to z pensji kazali placic, a i oczywiscie oficjalnie bylismy 8 godzin pn-pt a nieoficjalnie 10 do 12 godzin (a niektore dziewczyny po 16 i w niedziele pracowalysmy....
\
Co to za obóz pracy cholera. Masakra jednym słowem.

reklama
\
Co to za obóz pracy cholera. Masakra jednym słowem.
Najlepsze bylo jak mi umowy nie przedluzyli i po miesiacu dostalam wezwanie do zaplaty za straty ktore w czasie mojej pracy powstaly.
Dzieki kolezance ktora nie daje sobie w kasze dmuchac kazalam im zaplacic za nadgodziny. Zwyzywali mnie od najgorszych ale po zagrozeniu sadem pracy wyplacili pieniazki w nastepnym miesiacu.
Niestety kobieta ktora zostala tam i sie zaczela buntowac zostala zdegradowana do sprzataczki na duzo gorszych warunkach.

Ja pracowałam w Tesco na sprzątaniu i rozwalało mnie to jak ta co na mięsnym ważyła i liczyła mięsa upuściła na podłogę jakieś mięcho gdzie wcześniej był chlor rozlany, podniosła i włożyła do lady z powrotem... No masakra! Dlatego tam już nie kupuję wędlin, a z resztą pewnie i w każdym sklepie tak jest, bo inaczej leci tyle rzeczy na straty...
To zapraszam do mnie na zakupy, ja jestem czyscioch i pedantka jeśli o to chodzi :p a jak zobacze coś co mi się nie podoba to awantura, a w najgorszym razie nagana :p a strat wcale dużych nie ma przy umiejetnej kontroli sprzedaży

Ja już wracam od Pani doktor. Nareszcie ją znalazłam, kiedyś do niej chodziłam, dawno temu, później ją zwolnili, bo za stara :) kobieta do rany przyłóż. Jak usłyszała, że się staram to od razu usg sama zrobiła, dostałam skierowanie na badania (dużo więcej niż od poprzednich), wykluczyła torbiele, jakieś inne różne, policystycznych jajników też nie mam. Powiedziała "wiesz, kochana, ja stara jestem, dużo widziałam, dużo dziewczyn do mnie przychodziło, różnych! Grube, chude, małe i duże, chore i zdrowe i w końcu każda skończyła u mnie z ciąża, więc teraz Twoja kolej" :D dała mi trochę popalić tymi badaniami, ale grunt, że wszystko w porządku. Jak nie zapomne to kupie test po pracy :)

Pracowalam w mini markecie w ktorym jak sie miesa terminowalo to trzba bylo sprzedac, jak sie nadawalo to sie mielilo i dziewczyny mielone robily i sprzedawaly a jak nie sprzedalas to sama musialas kupic >< ale to wogole byl pop*******y market bo np trzeba bylo odpracowywac urlop, zakaz zchodzenia na przerwe, jak zlodzieje nakradli to z pensji kazali placic, a i oczywiscie oficjalnie bylismy 8 godzin pn-pt a nieoficjalnie 10 do 12 godzin (a niektore dziewczyny po 16 i w niedziele pracowalysmy....
no coraz czesciej sie slyszy, ze markety tak robia dlatego ja szanuje moja prace, maly spokojny sklep uff

Najlepsze bylo jak mi umowy nie przedluzyli i po miesiacu dostalam wezwanie do zaplaty za straty ktore w czasie mojej pracy powstaly.
Dzieki kolezance ktora nie daje sobie w kasze dmuchac kazalam im zaplacic za nadgodziny. Zwyzywali mnie od najgorszych ale po zagrozeniu sadem pracy wyplacili pieniazki w nastepnym miesiacu.
Niestety kobieta ktora zostala tam i sie zaczela buntowac zostala zdegradowana do sprzataczki na duzo gorszych warunkach.
i zobacz jak sie markety z ludzmi obchodza, mysla, ze moga wszystko :szok:

reklama
Do góry