mamaGrzywacza
Zaciekawiona BB
Hime- trzymam kciuki do jutra i dziekuje x
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja już tyle objawów na @ miałam, że już nie mam pewności czy to ciąża czy znowu okres.Niektore maja wiecej objawow przed @ niz ja.przez 9 miesiecy ciazy :-)
Kremowy sluz wcale nie oznacza ciazy on sie zmienia caly czasm tylko przedtem sie go nie zuwaza. Czy jeates w ciazy czy czy przed okresem moze byc taki sam. A co do piersi ta sama zasada chyba ze na piersiach pojawily ci siw bardzo widocznw zyly. Siwe albo niebieskie jak siatka wtedy to jUz pewniejszy objaw ciazy. Ale nie ma sie co nakrecac bo mozna potem schiza dostac i zalamaniaOdświeżona mogę wskakiwać do wyrka. Podczas mycia zauważyłam teraz taki biały kremowy śluz. Tak tylko się ciekawie, nic sobie nie obiecuje. A cycki zmieniły trochę układ bólu, całe bolą tak jakby mniej ale sutki za to są twardsze i mega wrażliwe i bolą jak dotykam że hej!
Malo powiedziane. wlasna psychika mozna sobie takie rzeczy wmowic ze czlowiek by ksiazkw napisal.Niektore maja wiecej objawow przed @ niz ja.przez 9 miesiecy ciazy :-)
No ja tyle nie mam objawow co niektore tutajNiektore maja wiecej objawow przed @ niz ja.przez 9 miesiecy ciazy :-)