Mogl spowodiwac, ze tabletka sie nie wchlonela. Ciezko powiedziec czy zasxlasz w ciaze, plodnosc kobiety zalezy od wieku czynnikow I nie koniecznie zajscie w ciaze to takie hop siup. W czasach, kiedy bralam tabletki I nie planiwalismy dziecka to w czasie antybiotykoterapii zabezpieczalismy sie dodatkowo.
reklama
hejka
No niestety antybiotyki osłabiają działanie tabletek, ale tylko osłabiają. Musiałabyś mieć mega pecha gdybyś zaciążyła...
Nie brałam wczoraj lutki, i w sumie dobrze bo dziś dzień planowanej @ i test negatywny. Czekam teraz na kolejny cykl.
No niestety antybiotyki osłabiają działanie tabletek, ale tylko osłabiają. Musiałabyś mieć mega pecha gdybyś zaciążyła...
Nie brałam wczoraj lutki, i w sumie dobrze bo dziś dzień planowanej @ i test negatywny. Czekam teraz na kolejny cykl.
Mousefish ja widze kreche jak nic, powtirz jutro z Rana puerwszym sikiem. Mialam identyczny test. Zaciskam kciukasy, ale na moje to raczej masz lokatora w brzuszku 
Aha, to jest pierwszy dzien cyklu wuec mizliwe ze poziom hormonow nie jest taki duzy, najwieksze stezenie masz w tym puerwszym porannym wiec moze dlatego te kolejne nie wychodzily.
Aha, to jest pierwszy dzien cyklu wuec mizliwe ze poziom hormonow nie jest taki duzy, najwieksze stezenie masz w tym puerwszym porannym wiec moze dlatego te kolejne nie wychodzily.
Indi - jaz porannego nie robię, bo w nocy wypijam przeszło litr wody mineralnej. JAkoś tak już mam że muszę. i poranne są straaaszne rozcieńczone. te kolejne, jak szykuję niuńkę do szkoły to nie piję i są skoncentrowane.
ale oczywiście powtórzę... :-)
trochę się wkurzę jak nie wyjdzie, bo ja też tam widzę krechę jak ta lala
ale oczywiście powtórzę... :-)
trochę się wkurzę jak nie wyjdzie, bo ja też tam widzę krechę jak ta lala

Powtorz, ja tam mysle ze wyjdzie Ci jutro ciemnuejsza kreska. Ja drugiego dnia sikalam na 3 rozne testy, dwa te ebayowe I 1 z asdy
caly arsenal wyszedl pozytywny. Dopuero po jakis czasie zrobilam ten z cleatblue, ktory pokaxuje jak dlugo jest sie w ciazy.
Ja tez duzo pije, nie klade sue SPAC bez butelki z woda book, ale mysle, ze to nie problem. W nicy I tak chyba poprostu sijamy mniej niz w dzien. Trzymam kciuki I daj jutro znac jak poszlo. Ale mi juz sie japa cieszy za Ciebie
Ja tez duzo pije, nie klade sue SPAC bez butelki z woda book, ale mysle, ze to nie problem. W nicy I tak chyba poprostu sijamy mniej niz w dzien. Trzymam kciuki I daj jutro znac jak poszlo. Ale mi juz sie japa cieszy za Ciebie
nie, ja nie dosyć że dużo piję w nocy, to jeszcze z 5 razy chodzę do toalety. I nie, nie budzę się na sikanie i potem nie mogę zasnąć. JA prawie jak lunatyk idę, a jak tylko ląduję w łóżku to zasypiam w ciągu kilku sekund 
i nie ma u mnie skoncentrowanego siusiu, bo co chwila piję i idę sikać
Kurczę, ale tak się cieszyliśmy, a tu może się okazać "false positive" zdarza się rzadziej niż "false negative" ale ktoś na takiego zonka musi trafić niestety
i chyba to jestem ja :-(

i nie ma u mnie skoncentrowanego siusiu, bo co chwila piję i idę sikać

Kurczę, ale tak się cieszyliśmy, a tu może się okazać "false positive" zdarza się rzadziej niż "false negative" ale ktoś na takiego zonka musi trafić niestety

reklama
Mousefish, nawet tak nie mysl. Jutro rano Cie widze jak wrzucasz fotke z 2 krechami
jak masz teraz gdzie to idz zakup jeszcze ze 2 testy roznych producentow I postaraj sie wysikac wszystkie naraz, przy jednym posiedzeniu, wtedy nie bedziesz miala watpliwisci. Powodzenia