Ovli22 wiem to nie łatwe i chce się zrobić wszystko. Mojej siostry mąż przesylal mi filmiki z YouTube telewizja niezależna i różne wywiady zdrowe odżywianie i tp. I tam był wywiad gdzie babka mówiła ze bardzo ważne dla utrzymania ciąży jest witamina D3 i omega 3, ja pije łyżkę stołowa oleju rzepakowego tłoczonego na zimno lub może być lniany i miałam też kwas foliowy z witamina D3 w bootsie mają ten kwas. Smażenie na oleju kokosowym lub smalcu najlepsze mają wysoką temperaturę spalania dzięki temu unikasz tablicy mendelejewa w jedzeniu. I sól himalajska ja kupuje ja na amazonie ona ma 80 ileś minerałów w sobie bo nasza biała jest za czysta pozbawiona wszystkuego. Tyle co od siebie mogę Ci przekazać, to zmieniłam ostatnio mam nadzieje ze na dobre mi to wyjdzie.
A najlepiej witaminę D3 łapać ze słońca 15 minut na popołudniowy słońcu oczywiście bez kremu z filtrem na twarzy czy fluidu.
A i jeszcze mi się przypomniało miła jeszcze ze jak nie ma jasnych przyczyn poronien warto zrobić badanie na " nietolerancje pokarmowa" to łagodniejsze niż alergia, ale powoduje że np. Mamy wzdęcia,zaparcia,boli nas brzuch czy nawet głową, to powoduje że źle organizm funkcjonuje. Ja np zauważyłam że jak jem te chlebki typu ważą to mam straszne wzdęcia.