ewka2412
Fanka BB :)
Jej jak fajnie zobaczysz w koncu swoja fasolkewiesiolek mozesz kupic w tesco... ja kupilam 3 opakowania bo w promocji bylo ze 2 kupujesz a jedno gratis i mi zostaly cholera prawie 3 opakowania :-)![]()
widze wlasnie ze w tesco znowu ta sama promocja... 3 w cenie 2...
30tabletek po 1000mg-£1.45
90 tab po 1000mg-£4.32
w sainsburys masz ale 500mg 30tab za £0.71
w boots sa srozsze... najlepiej w tesco... ja tez z tesco kupowalam... nie roznia sie niczym innym tylko opakowaniem... no i cena...
a propo rodzicow to nie wiem... boje sie stroche bo oni jeszcez nie sa dziadkami a mam brata starszego... w sumie wydaje mi sie ze mysleli o tym bo przeciez mieszkam z facetem od prawie 2 lat... dobrze wiedza ze spimy razem-no chyba logiczne :-):-) no i chyba nie mysla ze my w lozku to rozaniec odmawiamy... wiec pewnie maja mysli ze moze stac sie cos takiego ale napewno beda w szkolu no bo my bez slubu, ja mam 21 lat... wiec moga troche ,,posapac'' na poczatku, wcale sie nie zdziwie... ale mam nadzieje ze bedzie ok i im przejdzie... wydaje mi sie ze mama boi sie starosci... a przeciez slowo babcia to ja postarzeje... moja babcia sie zawsze smieje z mojej mamy i mowi-a jak ja bylam w twoim wieku to mnie babka zrobilas :-)wiec podteksty sa...
sie domagaja
babcia prababcia bedzie... i dziadzius tez
a drugi dziadzius juz pradziatkiem jest od kwietnia wiec bedzie po raz drugi
![]()

i nie martw sie napewno wszystko jest w porzadku trzymam kciuki
a jak z mdlosciami?? przeszly??
u mnie nic ciekawego ech... juz zaczyna mnie to wszystko meczyc:-(

:-( nikt tu juz nie zaglada:-(
a wszystko przez przeziebienie
no wiec owulacja byla pecherzyk pekl (piatek,sobota) cialko zolte jest