agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dokładnie,zgadzam sięAga, bardzo dziękuję za informację. W sumie to te wizyty nie należą do najtańszych :/ Ale jak nie ma innej możliwości...zdrowie jest bezcenne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie,zgadzam sięAga, bardzo dziękuję za informację. W sumie to te wizyty nie należą do najtańszych :/ Ale jak nie ma innej możliwości...zdrowie jest bezcenne.
Dzień dobry dzień dobry ale tu cichutko)
Miłego dnia wam życzę!!
Bużka
ale nie bedzie mnie tylko 3 dni w niedziele juz wracam
A owulke mam chyba dziś bo jajnik mnie boli jak cholera
wczoraj wieczorkiem przytulanka były, więc trzymajcie mocno kciuki
Nie wiem czy te katolickie maja jakies inne wymogi oprocz chrztu i uczeszczania na msze,ale dowiem sie wszystkiego jutro.Troche sie denerwuje bo bardzo mi zalezy aby tam chodzil.
Hejka.
Meganek- pogoda napewno Wam sie uda, a ja radzilabym Ci odpuscic mierzenie tempki, zmiana klimatu dobrze Ci zrobi i tak bedzie to nie porownywalne z tempkami jakie masz w domu, wiec starajcie sie czesto gesto, na luzie a i drinki moze dopomoga. Powodzenia![]()
Już zaciskam kciuk- ten drugi już zaciśnięty za Zuzie 
Ola
Roxii,upsss...pominęłam ten 'szczegół', ale jak dzisiaj owulka to są szanseJuż zaciskam kciuk- ten drugi już zaciśnięty za Zuzie
![]()
...a bo Ja mam czas na wszystkoAgus no taka furomowiczke tylko podziwiac... jeszcze nie jestes staraczka ale udzielasz sie codziennie)) Ja rozniez zycze Tobie i wszystkim dziewczynom milego dnia... ja mam offy i wybieram sie na lono natury bo jest cieplutko dzisiaj.... odezwe sie wieczorkiem jak wroce, papapap
ale nie zawsze
dzięki ;-)Olu dzięksAgus- to wzorowa forumowiczka![]()

Najlepiej to juz bym dzisiaj zrobila test.Nie chce sie nakrecac ale normalnie tydzien przed @ mialam cala twarz obsypana a jak narazie gladziutka jak pupa niemowlecia
Poza tym czesto latam do kibelka,wiec moze udalo nam sie w 1 cyklu