reklama

Staraczki na Wyspach

Witaj Olu:)
Ja tajemnicza nie...wydaje Ci się...po prostu nie chcę pisać na ogólnym za bardzo o moich prywatnych sprawach więc stąd wymijające odpowiedzi ale jak coś się zacznie dziać to dam wam znać na zamkniętym na pewno:))
Superowo macie że jedziecie do Hiszpanii...już życzę udanego urlopu i goszczenia rodziców...na pewno będziesz miała wesoło.
Ja też spodziewam się gości z Pl w najbliższym czasie także zapowiada się ciekawie:)

...a i życzę oczywiście aby wstrętna @ nie przyszła:))
Życzę miłego wieczorku:)

Acha oki kumam :)

W sumie moze przyjsc mam ja gdzies, jakos to przezyje :) ale dziekuje Kochana :)

reklama
Ola, ja teraz bardziej doszukuję się objawów zbliżającej się owulki, a po owulce w tym miesiącu chyba nie będę miała czasu za wiele mysleć, bo u mnie też goście z PL będą :)) Na szczęście:-)
Fajnie,że jedziecie do Hiszpanii, nie ma to jak taki 'prawdziwy' urlop :)

Hej dziewczynki jak wam niedziela mija??? Bylyscie na wyborach??? Mi sie nie chcialo ale poszlam. Podobno kazdy glos ma znaczenie....A wy widze prawie wszystkie bedziecie sie goscic!!! :-) Fajne sa takie odwiedzinki rodzinki... u mnie dopiero co goscie pojechali.... teraz nie wiem kiedy nastepni:-( No ale my mamy dosyc dlugi urlop w Polsce, wiec bardzo sie ciesze!!!!

Olka widze ze masz dobre podejcie i tak trzymac!!!! A my tutaj tak w rzadku jestesmy z terminem @ najpierw Kama, potem ja, Ty i chyba Roxi na koncu oj bedzie sie dzialo:cool2: Pozdrawiam was cieplutko milego wieczorku

Witam was poniedzialkowo:-D
Jak wam minal weekend? Ja nawet nie mialam czasu siasc do komputera,ale teraz nadrabiam:laugh2:W sobote bylismy cala rodzinka na basenie,normalnie smiac mi sie chcialo jak widzialam meza.Caly czas chodzil za Dominikiem w wodzie i go trzymaj aby sie nie utopil.Synek biedny denerwowal sie bo co chwile cos mu maz zabranial.W koncu powiedzialam zeby zosawil go w spokoju ze nie ma pol roku tylko 3 lata:-D Chyba w koncu zrozumial bo synek mial mozliwosc poskakac do wody i nurkowac:laugh2: Wczoraj natomiast byli u nas znajomi wiec dzien nam bardzo szybciutko minal:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry