reklama

Staraczki na Wyspach

Witam kochane... widze ze dzisiaj chyba pogoda poniosla wszystkie na lono natury, ja niestety przespalam po nocce caly dzien, ale jeszcze jeszcze teraz o 18 termometr wskazuje 24 stopnie jest naprawde superowo.... moze wytrzyma tak do moich offow. Widze ze wszystkie termin @ podaly wiec jakby jednym ciagiem idziemy hehehe... a gdzie Kama z tego co pamietam ona juz tuz tuz....

Magan_ek jeszcze ja sie dolaczam do wczorajszych zyczen - wszystkiego najlepszego, milosci nieskonczonej no i wiadomo tej zdrowej fasolki:)
Znikam poleniuchowac troszke i znowu do pracy... a wy kochane pamietajcie jutro DZIEN TATY:-):-):-)

reklama
Witam wieczorowo:-)

U mnie jak narazie bez zmian czas leci straaasznie pomalu.Ja mam termin @ na 25 ,wiec juz mysle czy czasami nie testowac jutro:-p Zobaczymy czy wytrzymam te 2 dni czy nie.Troszke mnie tu nie bylo ale teraz mamy pogode wiec wykorzystujemy czas na calego.

Magan_ek-Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.Troszke spoznione ale szczere:tak:

Kama 3mam kciuki za teścik:)
I Cię pocieszę...taka upalna pogoda ma być do końca tego tygodnia a czy dalej nie wiem bo aż tak daleko nie podawali...czyli dziewczyny mamy w UK prawdziwe lato :tak::cool2:

Dziękuję Kochane za Wszystkie życzenia :**

Dziś pogoda była super, robilismy grilla na plaży. A później z M zmienialismy felgi w aucie ..:cool2: I teraz już umiem zmienić koło jakby co :D.

Kama, ja na swoją niecierpliwość mam sposób. Kupuję paczkę takich tanich testów pakowanych po 3, i jak mnie pokusi to sobie robie :P. Jedna krecha skutecznie pomaga mi przetrwać kolejna 2-3 dni:-p Głupie, ale dla mnie skuteczne.
Jesteś pierwsza- tak wiec trzymam kciuki.

Witaw was

Nie wytrzymalam i zrobilam test.Niestety jedna wielgachna krecha:-( Jest druga ledwo widoczna jak sie przypatrze ale nie nastawiam sie.Poczekam teraz na @ i zobaczymy.Jak nie bedzie to bede znowu testowac za 2 dni:sorry2:

Witaw was

Nie wytrzymalam i zrobilam test.Niestety jedna wielgachna krecha:-( Jest druga ledwo widoczna jak sie przypatrze ale nie nastawiam sie.Poczekam teraz na @ i zobaczymy.Jak nie bedzie to bede znowu testowac za 2 dni:sorry2:

Hej Kama widze ze z testowaniem nie wytrzymalas.... hi hi ja tez nigdy nie moge wytrzymac.... ale kochana co ja slysze mowisz ze druga ledwo widoczna kreska!!!???????? Boze kochana moze w koncu przelamalas zla passe na tym forum.... wiem ze za wczesnie jeszcze troszke na radosc i gratulacje ale nie moge sie powstrzymac, no mam nadzieje ze za dwa dni wyjdzie wyrazna druga krecha!!!!!!!!!:-) oCH JAK ja bym chciala zobaczyc chociaz cien takiej kreseczki.... Trzymam kciuki nawet przy nogach hihihii no kurka az usmieszek na mojej twarzy sie utrzymuje.... Pozdrawiam cieplutko...

reklama
Kama ja też mocno trzymam kciuki:tak: Niechce zapeszać, ale moze ceń tej kreseczki coś oznacza??:-D Gdybym ja miała choćby taką bladziutką kreseczkę, ledwo widoczna na teście ciązowym to skakałabym do góry hehe. Wiem że tak naprawde nie ma sie czym podniecać bo te testy nieraz są takie trochę wadliwe...:sorry2: Ale kto wie jak jest u Ciebie???:-p
Dziewczyny trzymamy mocno kciuki za Kamę moze jej chociaz sie uda i przerwie złą passe na naszym wąteczku:-D
Kama trzymaj się, koniecznie powtórz test i daj nam znać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry