Zuzia2011
Fanka BB :)
Witam kochane... widze ze dzisiaj chyba pogoda poniosla wszystkie na lono natury, ja niestety przespalam po nocce caly dzien, ale jeszcze jeszcze teraz o 18 termometr wskazuje 24 stopnie jest naprawde superowo.... moze wytrzyma tak do moich offow. Widze ze wszystkie termin @ podaly wiec jakby jednym ciagiem idziemy hehehe... a gdzie Kama z tego co pamietam ona juz tuz tuz....
Magan_ek jeszcze ja sie dolaczam do wczorajszych zyczen - wszystkiego najlepszego, milosci nieskonczonej no i wiadomo tej zdrowej fasolki
Znikam poleniuchowac troszke i znowu do pracy... a wy kochane pamietajcie jutro DZIEN TATY:-):-):-)
Magan_ek jeszcze ja sie dolaczam do wczorajszych zyczen - wszystkiego najlepszego, milosci nieskonczonej no i wiadomo tej zdrowej fasolki
Znikam poleniuchowac troszke i znowu do pracy... a wy kochane pamietajcie jutro DZIEN TATY:-):-):-)
Zobaczymy czy wytrzymam te 2 dni czy nie.Troszke mnie tu nie bylo ale teraz mamy pogode wiec wykorzystujemy czas na calego.

Gdybym ja miała choćby taką bladziutką kreseczkę, ledwo widoczna na teście ciązowym to skakałabym do góry hehe. Wiem że tak naprawde nie ma sie czym podniecać bo te testy nieraz są takie trochę wadliwe...