reklama

Staraczki na Wyspach

No niestety nie jestem ta ktora przerwie zla passe:-( Wlasnie dostalam @.Troche mi sie miesza ostatnia z nia bo w zeszlym miesiacu mialam 27dc a teraz 26dc.Zawsze mialam dokladne co do 28 a teraz pojawia sie kiedy chce:wściekła/y:Ale nie martwie sie,zaraz ide robic nowy suwaczek i zaczynamy od nowa odliczanie:-D

reklama
Jeju tak mi prykro:-(, a juz miałam taka nadzieję, myślałam że ta bladziutka kreseczka u Ciebie będzie szczęsliwa:sorry2:
No nic trzymaj się kochana i nie trać wiary, może następnym razem sie uda:-D Trzeba być dobrej myśli:tak:

Kama bardzo mi przykro ze wredota przyszla, ja chyba tez wczesniej dostane niz zwykle.... Ale Widze ze dajesz rade i zaczynasz walke od nowa i bardzo dobrze... chciaz i tak mi przykro... czy ktoras przerwie w koncu ten ciag nie powodzen i zarazi nas tu wszystkie??? No mam nadzieje.... trzymajcie sie wszystkie cieplutko

Tak naprawde to nie czuje sie zle ze dostalam @.Moze dlatego ze to pierwszy cykl staran i mam juz Dominika.W druga ciaze zaszlam w 3 cyklu ,wiec do 3 razy sztuka:tak:Jak to mezus powiedzial ze nie wazne czy w tym miesiacu czy nastepnym,wazne aby wszystko bylo w porzadku i dzieciatko zdrowe:-)

Kama, Szkoda że małpa przyszła :dry: Ale widzę, że Ty dalej pozytywnie nastawiona zabierasz się na nowo do 'pracy' :) Zazdroszę podejścia :))

Zuzia, Roxii- teraz Wy dziewczynki :)
No i może Aga.?? :P A ja na szarym końcu :dry:

Witam was dziewczyny czwartkowo:)
Meganek nie gadaj głupotek,wszystkie zaciążymy i będziemy się cieszyć:)
Kama głowa do góry,uda się zobaczysz:))
Pozdrawiam!!
Miłego dnia!!

No hej. Nareszcie offy, ale jestem tak wykonczona ze nic mi sie nie chce....
Kama masz racje glowa do gory... pierwszy cykl staranek za wami pora rozpoczac drugi....
Aga ty to jestes pozytywna dziewczyna:-)
Megane_ek nic sie nie mart jak przyjdzie twoja kolej to wtedy ty bedziesz pierwsza a my ostatnie hihii...
A gdzie Ola sie podziala, ona tez jest bliska rozwiazania...

No nic tak czy siak czekamy dalej.... ja nietety urojenia mam... tylko objawow nie widac ;-) Ehhhh Ciezkie te zycie kobietek....

reklama
Czesc Dziewczyny pozwolicieze do Was dolacze :tak:tez jestem mama i staraczka sie z wysp:tak:
A Ciebie Kama 83 pamietam doskonale praktycznie w tym samym czasie pisalysmy na mamy z uk :tak::tak: ale synek ci wyrosl o prosze Sliczny chlopaczek widze ze i ty sie zdecydowalas :tak:super moze razem bedziemy w ciazy :tak::-D

Pozdrawiam wszystkie pozostale mamy;-);-)jak samopoczucie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry