reklama

Staraczki na Wyspach

Dzięki dziewczynki :-D weekendzik w Polsce był baaaaardzo udany było superrrrr, to tylko 3 dni ale oderwałam się od codzienności i odpoczęłam psychicznie:tak:
Niestety weekend szybko minął i juz jestem spowrotem w Szkocji:-(
Aga jaka Ty tajemnicza jesteś:-D no ale o nic nie pytam jak bedziesz chciała to powiesz:tak:
Ola, Megan_ek, Zuzia trzymam kciuki aby @ nie przyszła :tak:
My z moim M w tym tygodniu idziemy po odbior wyników mojego M:sorry: zobaczymy co ten lekarz tym razem nam powie..... oby tylko coś sensownego a nie jak zwykle nas spławi, nienawidze tutajszy służby zdrowia:no:
Dam Wam znac jak tylko coś bedę wiedziała, pozdrawiam:-)

reklama
Dzieki Aguś mam taką nadzieję, dla mnie najważniejsze żeby ten lekarz w koncu postanowił cos konkretnego, a nie tylko ciągle badania które i tak nic nie dają, bo od dawna wiemy co jest nie tak:sorry: Trzeba zacząć coś z tym robić i dązyć do rozwiązania problemu a nie ciągle robić badania które nie daja efektów a jedynie potwierdzenie tego co i tak wiadomo:cool: Do lekarza idziemy jutro lub w piątek zobaczymy co z tego wyniknie:eek: Dzieki za wsparcie:-)

No Roxii welcome back:) Ja tez bym chetnie tak sobie na weekendzik do Polski wyskoczyla no ale co zrobic trzeba czekac na urlop. Mowisz ze idziesz wyniki odebrac, mam nadzieje ze bedzie znacznie lepiej niz poprzednim razem. U mnie nic sie nie dzieje... codziennie jak tylko sie budze mam nadzieje ze cycki wieksze, ze cos czuje a tu nic... cisza... A wy kiedy dziewczynki termin macie??? ja w sumie niedziela - poniedzialek czyli jeszcze tydzien.... Pozdrowionka i milego dnia

Roxii odezwij się jak będziesz już po wizycie:))

U mnie do @ jeszcze dalekooo...

Agus widze ze na suwaczku u ciebie dni plodne ale staracie sie juz czy czekasz jeszcze bo z tego co pamietam chcialas zaczac dopiero w sierpniu???

A jak tam dziewczyny popoludnie?? Mi sie zachcialo jakies zupki na obiad i ogorkowa na jutro gotuje, zapaszki ida z kuchni ze hohohoho.... pozdrowionka

Zuzia a różnie to u nas bywa ale oficjalnych starań jeszcze nie ogłosiłam :-D a dni płodne dobrze na nas wpływają bo przytulasy są takie że cała chata się trzęsie hehe:-D:-D
Jakby co dam wam znać a tak poza tym nie boję się wpadki więc co ma być to będzie :tak:

Witam z powrotem Roxii :) Super,że expresowy urlop się udał.
Oby ten lekarz w końcu wziął się do roboty ! Koniecznie daj znać.

Kama, czytają post o Twoim M, miałam przed oczami swojego. :P On tak ma do każdego 'znajomego' dziecka. Nawet mnie czasem przez ulice 'przeprowadza':-D

A mąż mi dziś zrobił super niespodzinke. Zwolnił się z pracy wcześniej, wpadł do domu z kwiatami i zabrał mnie na obiad do przyjemnej knajpki :happy: A tak się martwiłam,że zapomni o rocznicy :sorry:

Zuzia, a u mnie ciasto bananowe w piekarniku- dietetyczne (przed wakacjami).

Ale Wam fajnie Dziewczynki, Wy już na etapie oczekiwania...ja oczekuje na owulke i melduję termin @ na 9-10 lipiec.

Megan_ek no właśnie Wy dzis macie rocznicę ślubu:-D Wszystkiego najlepszego, wielu szcześliwie spędzonych wspólnie lat no i oczywiście zdrowej fasoleczki:-)
E to może los zrobi Wam niespodzianke z tej okazji????? W takim razie trzymam podójnie mocno kciuki aby prezencik się udał:tak:
Ja @ spodziewam się ok 1-2 lipca więc jeszcze ok 10 dni oczekiwania:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry