reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Hej dziewczynki piekny dzien dzisiaj mamy... ja troszke sie poopalalam dzisiaj a pozniej odwiedzilam moja stara znajoma nie ma jak to czasem poplotkowac sobie przy kawusi hi hihi:-)

Kama no wiem to testowanie to kusi jak nie wiem co, tak technika jest posunieta do przodu a nie wymyslili jeszcze testow zeby wczesniej wykrywaly ciaze nie?? hihhihi.... Mowisz ze dziwnie sie czujesz, siku chodzisz to kto wie??? Ja niestety zadnych oznak ani sikanie, ani cycki ani brzuch nic ... z reszta tak jakos od poczatku przeczuwalam ze w tym cyklu nici... i tak rozmawialam z moim M ze on chcialby badania na zolnierzyki sobie zrobic w Polsce. Takie badanie u nas kosztuje 80 zl i po 10 minutach sa juz wyniki wiec jak bedziemy w Polsce chyba sie zdecydujemy... ale wiecie co wyczytalam na internecie ze sa takie domowe testy one nie pokazuja ci danych oczywiscie tylko czy masz odpowiednia ilosc... wiadomo one nie sa az tak dokladnie ale tak jak testy owulacyjne moga chociaz wskazac droge no i zawsze to cos... wiecie cos na ten temat??? Trzymam kciuki za was laseczki .... papatki

Kama , nie ma to jak mama zadowolona, ze swojej pociechy:tak: Mnie jakoś ostatnio otaczają same mamy narzekające, że 'roczny synek za dużo marudzi i nie chce spać rano', co wzbudziło mój niepokój.
Super,że Dominik się tak odnajduje w nowej sytuacji. A za pare lat będzie tak śmigał po angielsku, że nawet Ty nie bedziesz go rozumiała :P hihi
Kama, Zuzia- objawy to rzecz subiektywna, niestety..ja mam objawy ciążowe w każdym cyklu :laugh2: Także nie ma się co zrażać( Zuzia!), bo szansa jest zawsze.

Zuzia, ja też muszę coś poczytać o tych testach domowych. Mój M jest zapalonym kibicem sportowym, i wielbicielem piwa i świetnie łączy to razem. Muszę mu zrobić taki test, żeby go trochę postraszyć:cool2:hihi

Pozdrawiam Was.

hej dziewczynki jak tam odpoczywacie??? Megan_ek wiem ze te objawy ciazowe to i tak w wiekszosci nasza wyobraznia ja co miesiac widze wieksze cycki i wogole... ale teraz naprawde nic.... no ALE nic nie ma co sie zalamywac... jeszcze tydzien i sie przekonam... a wy jak tam??? Te czekanie jest dobijajace.... Zmykam obiadek szykowac ... AAA Aga widze suwaczek z jakims waznym wydarzeniem???? Czyzbysmy o czyms nie wiedzialy???? Pozdrowionka

Hej dziewczynki!
U mnie wszystko dobrze, odpoczywam sobie w Polsce i jest superrrrr:tak: mam duzo spraw do zalatwienia i jestem zalatana ale i tak jeste fajnie:-D
Zuzia, Kama trzymam mocno kciuki zeby sie udało, ja na efekty musze poczekac jeszcze jakies 2 tygonie :sorry:
Pozdrawiam Was goraco z pieknej, kochanej Polski:-)
Buziki trzymajcie sie!

Roxii, nie ważne jak człowiek by nie był zalatany- ważne że jest w Polsce :)
Pomyślnego zalatwienia wszystkich spraw Ci życze i żeby te 2 tygodnie szybko zleciały.

Zuzia, pewne jest jedno: dopiero kiedy zajdziemy w ciąże dowiemy się tak naprawde jak nasz organizm na nią zareaguje. Może nie znanym do tej pory bólem piersi, a może zupełnie bezboleśnie?
Tak sobie myśle że, o pierwsze objawy najlepiej by było zapytać kogoś kto się nie starał, kto nie szukał objawów. Bo w tematach "pierwsze objawy.." dziewczyny piszą np. ból piersi 2 dni przed terminem @, i kłócia podbrzusza- ale nie zawsze zaznaczają, że to dla nich było normalne bo miały tak co miesiąc. Ale się rozpisalam :-p
A póki co trzymaj się i życzę Ci tego samego co Roxii- żeby czas do terminu @ minął bardzo szybko.

Prawie zapomniałam, nie wiem czy to zasługa wiesiołka, ale śluzu( narazie niepłodnego) mam 2, a może nawet 3 razy tyle niż w poprzednim cyklu :) Oby tylko z tym płodnym było podobnie.

AAA Aga widze suwaczek z jakims waznym wydarzeniem???? Czyzbysmy o czyms nie wiedzialy???? Pozdrowionka
Jak coś się będzie działo to na pewno wam powiem :tak::-D
Hej dziewczynki!
U mnie wszystko dobrze, odpoczywam sobie w Polsce i jest superrrrr:tak: mam duzo spraw do zalatwienia i jestem zalatana ale i tak jeste fajnie:-D
Pozdrawiam Was goraco z pieknej, kochanej Polski:-)
Buziki trzymajcie sie!
Rixii to Ty w Pl jesteś?najwidoczniej nie doczytałam...gapa ze mnie jak nic :zawstydzona/y: fajnie macie,bawicie się dobrze i w miarę możliwości odpoczywajcie ile się da :tak:

Pozdrawiam was mocno :tak:

Hejka

U mnie niestety pogoda nie dopisala, tylko na krotki rekaw mozna bylo chodzic ale chlodno troszke. Wrrrr... No coz wyspa...

Aga- ales tajemnicza jak cos to mow odrazu bo sie doczekac nie moge :)

U mnie po staraniach, kolo 29 czerwca powinna dotrzec @, w sumie moze przyjsc zrobilabym HSG i wiedzialabym na czym stoje albo co w sobie nosze :)

Poza tym jestem przeszczesliwa- jedziemy na wakacje !!!!!!!!!!! We wrzesniu od 3-10 do Hiszpanii a potem 25 przylatuja moi rodzice na tydzien. To juz tak blizutko :)

Roxii- udanego zalatwiania

Meganek- cierpliwosci kobitko :). Stara dobra rada- na czas oczekiwania zajac sie czyms- sama musze to robic wlasnie. Chyba zaczne wyszywac hehe albo dlugopisy skrecac- tylko to troche malo myslenia wymaga i moglabym rozmyslac i szukac objawow.

Tak jak pisalyscie- wg mnie nie mozemy sie sugerowac objawami innych dziewczyn- kazda no moze prawie miala juz objawy ciazowe tyko tej ciazy brak. To jest za bardzo indywidualna sprawa- zycie narazie nauczylo mnie jednego- objawem ciazy sa dwie krechy na tescie. Wiem ze niektorym nie pokazala itp itd ale nie mozemy fiksowac dziewczyny. Kazda z nas doczeka- napewno :)

reklama
Aga- ales tajemnicza jak cos to mow odrazu bo sie doczekac nie moge :)

U mnie po staraniach, kolo 29 czerwca powinna dotrzec @, w sumie moze przyjsc zrobilabym HSG i wiedzialabym na czym stoje albo co w sobie nosze :)

Poza tym jestem przeszczesliwa- jedziemy na wakacje !!!!!!!!!!! We wrzesniu od 3-10 do Hiszpanii a potem 25 przylatuja moi rodzice na tydzien. To juz tak blizutko :)

Witaj Olu:)
Ja tajemnicza nie...wydaje Ci się...po prostu nie chcę pisać na ogólnym za bardzo o moich prywatnych sprawach więc stąd wymijające odpowiedzi ale jak coś się zacznie dziać to dam wam znać na zamkniętym na pewno:))
Superowo macie że jedziecie do Hiszpanii...już życzę udanego urlopu i goszczenia rodziców...na pewno będziesz miała wesoło.
Ja też spodziewam się gości z Pl w najbliższym czasie także zapowiada się ciekawie:)

...a i życzę oczywiście aby wstrętna @ nie przyszła:))
Życzę miłego wieczorku:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry