reklama

Staraczki na Wyspach

Hejka- jestem.

Upaly byly to musialam skorzystac ze slonka.

Agus- wpadaj do mnie na kawke, ja mieszkam na pograniczu Walii i Anglii.

Kama- przykro mi, jestesmy z Toba, dajecie czadu za miesiac :)

Witam nowa forumowiczke :)

Musze nazwe watku zmienic

Ja wlasnie gotuje zurek, m idzie na noccke a potem weekend wolny, ja tez jutro pracuje, zgodzilam sie przyjsc.

U mnie sadny dzien 29 czerwca- ale moze przyjsc bo :

1. chce zrobic wkoncu te HSG

2. mam ClearBlue w domu wazny do wrzesnia i to on bedzie szczesliwy :)

Dziewczynki mykam, zajrze pozniej

Buzki

reklama
Czesc Dziewczyny pozwolicieze do Was dolacze :tak:tez jestem mama i staraczka sie z wysp:tak:
A Ciebie Kama 83 pamietam doskonale praktycznie w tym samym czasie pisalysmy na mamy z uk :tak::tak: ale synek ci wyrosl o prosze Sliczny chlopaczek widze ze i ty sie zdecydowalas :tak:super moze razem bedziemy w ciazy :tak::-D

Pozdrawiam wszystkie pozostale mamy;-);-)jak samopoczucie?

Witam na staraczkach.Pamietam cie doskonale,dopiero co bylas w ciazy z Blanka a tu prosze jaka juz sliczna panne masz:-)

Mam nadzieje ze mi wybaczycie chwilowa nieobecnosc,ale korzystamy z pogody na calego:-D U mnie jak narazie nic nowego i ciekawego sie nie dzieje.Caly czas gdzies laze z Dominikiem po parkach albo po znajomych .Jutro weekend i prawdopodobnie nie bedzie mnie.Moze znajde troche czasu wieczorem aby cos napisac.Mezeus ma wolne wiec robimy wycieczki calodniowe.Jutro jedziemy do wesolego miasteczka do Chessingtonu a w niedziele wybieramy sie nad morze:-) Jak bede miala sile to sie odezwe wieczorem, ale w poniedzialek napewno zdam relacje:tak:

Witam na staraczkach.Pamietam cie doskonale,dopiero co bylas w ciazy z Blanka a tu prosze jaka juz sliczna panne masz:-)
Heh a ja pamietam Twojego Synka jaki malusi byl:tak:;-)
No teraz planuje drugie :tak:tylko ze ...ciezko wychodzi z tym planowaniem :dry: bo 1 jakos poszlo nie planowac jest jednak lepiej bo zawsze cos wyskakuje a to kaska , a to praca a to jakies inne klopociki jednak stwierdzam ze lepiej wpasc niespodziewanie:-D:-D:-D

Nrazie czekam do listopada:dry::sorry2:musze wyjsc implant a potem odstawiam tabletki:tak:zeby byc mama 2012;-):tak:a jak sie uda to nie wiem ....

Wlasnie jestem w trakcie kursu na prawo jazdy i 1 lekcje z jazdy z instruktorem mam w poniedzialek o 18 do 20:szok::-Dwsumie jezdzic potrafie , ruszam parkuje w miare:-D:-D:-Dno ale wiecie:-D:-D:-Dczasem przejade czerwone:szok::-D:-D:-D:-D:-D1 mi si zdarzylo a do dzis m mi wygaduje:-D:-D:-D:-D
Autko jest smigam z m obok ale jednak lepiej bedzie jak wezme troche z obca osoba lekcji:shocked2:;-):tak:

Dziekuje za przywitanie

Witajcie!
Wpdłam sie tylko zameldować i powiedzieć ze byliśmy dziś u lekarza, niestety nie mam dobrych wieści :-(:-(:-(
Ale nie mam siły dzisiaj o tym pisać, wybaczcie mi..... Odezwę sie jutro lub pojutrze i napisze Wam czego sie dowiedzieliśmy, musze zebrać siły i pozbierać myśli o ile w ogóle to mi sie uda.....
Pozdrawiam Was kochane!

PS: Witam nową staraczkę Mamusie Blaneczki życze szybkiego zafasolkowania:-)

Witajcie!
Wpdłam sie tylko zameldować i powiedzieć ze byliśmy dziś u lekarza, niestety nie mam dobrych wieści :-(:-(:-(
Ale nie mam siły dzisiaj o tym pisać, wybaczcie mi..... Odezwę sie jutro lub pojutrze i napisze Wam czego sie dowiedzieliśmy, musze zebrać siły i pozbierać myśli o ile w ogóle to mi sie uda.....
Pozdrawiam Was kochane!

PS: Witam nową staraczkę Mamusie Blaneczki życze szybkiego zafasolkowania:-)
Dziekuje , milo Mi.
Zycze spokojnego wieczorka;-) Wszystko bedzie dobrze trzeba myslec zawsze pozytywnie:tak::blink:i nie tracic nadziejii;-)
Bedzie dobrze ..jesli bedziesz chciala sie z nami podzielic ta smutna wiescia wiedz ze napewno bedziemy sie staraly zrozumiec i pomoc chociarz rozmowa:tak:i zrozumieniem.
Pozdrowionka(mam nadzieje ze nie bedziecie zle;-)ze wypowiedzialam sie za Was Kochane;-))

Witajcie!
Pozdrawiam Was kochane!

Roxii przykro mi ze wyniki nie najlepsze.... szczerze to nie wiem kochana jak ty dajesz rade... ja sie staram dopiero 8 miesiecy i juz sie poddaje... dzisiaj juz sobie poplakalam bo wszystko wskazuje ze ciocia przyjdzie... :-( Najgorsze to ta nadzieja... ciagle tylko sie mysli ze a moze a pozniej tak wielki zal.....

Olka ciesze ze ty w tym miesiacu lepiej do tego podchodzisz... moze faktycznie lepiej te badania zrobic przynajmniej moze cos sie wyjasni. Piszesz cos o zmianie nazwy watku wiesz ze mi tez to przeszlo przez glowe... bo te staraczki to tak jakos pechowe staramy sie i staramy i nikomu nie wychodzi moze lepiej na przyklad przyszle mamy w uk?? Czasem warto wszystkiego srobowac... ehh

Kama no to milego wypoczynku baw sie dobrze...
Witam tez nowa forumowiczke....

Ps. Czy ktos w koncu przerwie zla passe na tym forum..??

Witam was :)
Olu dziękuję za zaproszenie,może kiedyś skorzystam ale i zapraszam także do siebie :tak:
Mama Blaneczki witam:)
Roxii kochana tulam,tak mi przykro :-( wiem że żadne słowa teraz nie pocieszą ale trzeba wierzyć że będzie dobrze i że w końcu się uda.Odezwij się jak nabierzesz sił.

U nas dziś piękna pogoda,nie długo wybywamy z domu,pozdrawiam was i życzę miłego weekendu:)

Witam Was, wieki mnie tu nie było..Ale kończyłam obrabiać film z wesela znajomych. Termin minął już 3 miechy temu. A moja mama ma go zabrać do PL jak teraz przyjedzie. No i pakowanie, zakupy...ehh

Witam Mamusiu Blaneczki :)

Aguś, wiem,że wszystkie tutaj się w końcu doczekamy. Ale to czekanie jest okropne.

Roxii, miałam nadzieje, że wyniki bedą ok:-( Ale może Polscy lekarze będą znali jakieś rozwiązanie, bo tutaj nikt się nie zna na leczeniu. Trzymaj się , i myślcie pozytywnie, bo to podobno może działać cuda :*

Zuziu, jak sama mi pisać nadzieja i szansa jest aż do pojawienia się @, i życze Ci aby się nie pojawiła. Btw: możesz być typem bezobjawowym ;)

U mnie chyba przez stres przedwyjazdowy owulke mam już teraz, najgorsze ze nie mierzyłam tempki, i może nawet być już za późno ;/
Wracam do pakowania- tzn. ide po raz dziesiąty sprawdzić walizke i caly dom czy wszystko spakowane :-D

Do zobaczenia za tydzień i życze Wam II kreseczek :)
Kurcze przegapie Wasze testowanka:dry:

reklama
Witam was

Widze ze slonce zawitalo to nikogo tu nie ma:-) My dzisiaj mielismy w planach jechac nad morze,niestety nie wypalilo.Po wczorajszym dniu jestem do tej pory padnieta.Najwazniejsze ze sie wybawilismy , Dominik nie wiedzial co robic i gdzie pierwsze isc.Dzisiaj niestety synek ma wizyte w szpitalu,2 dni temu skaleczyl sobie stope i w tej chwili nie moze chodzic.Wczoraj jeszcze caly dzien ganial i nie narzekal na bol a dzisiaj niestety ma rane zaogniona i krecha czerwona mu idzie:szok:Teraz czekam na telefon od meza bo pojechal z nim na ostry dyzur.Mnie nie chcial wziasc ze soba bo stwierdzil ze nic nie pomoge a tylko narobie paniki:zawstydzona/y:

Mamusia blaneczki-Dobrze cie rozumie jak to jest z planami na drugie dziecko.Ja kiedys planowalam jak Dominik bedzie mial 2 lata a tu prosze nadal nic:zawstydzona/y:Zawsze cos na przeszkodzie stalo a tu czas leci.Zycze powodzenia na pierwszej jazdzie:tak:Napewno sobie poradzisz jak juz z M spokojnie jezdzisz:-D

Roxii-Nie zalamuj sie,napewno bedzie dobrze.Skonsultoj sie jeszcze z innym lekarzem a najlepiej w Polsce.

Zuzia2011-Ktoras w koncu przerwie ta zla passe i moze bedziesz nia ty,skoro @ nadal nie ma:tak:Trzymam kciuki aby nie przylazla:-)

Agnieszka.kk-A co ty dzisiaj porabiasz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry