agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Olu 3maj się!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ja równie jestem ciekawa tak jak Wy ale może przyjdzie @ lub mam jakies problemy zdrowotne ehh to życie płata nam figle, pozdrawiam wszystkich i jutro rano zrobie drugi test ale tez za 5 f bo miałam dwa moze lepiej kupic jakis porzadny? i zaraz z rana czyli po 7 wam napisze.....
Buziaki i ściskam mocno.
życze Ci tego z całego serdusza
Powtórz test koniecznie może stęzenie hormonu jest jeszcze za niskie, trzymam mocno kciuki i nie trać nadzieji:-) Daj znać co wyszło;-)
, ale tym razem wyprobowaliśmy inny system, przytulanka w dniach okołoowulacyjnych były co drugi dzień zobaczymy co z tego wyjdzie, ale niebede sobie robić zbyt duzej nadzieji bo już jej chyba nie mam he he;-) Co ma być to będzie...
Ale spokojnie skoro przytulanka są co drugi dzień to musi sie udać
Trzymam mocno kciuki:-)
to w takim razie kiedy testujesz jutro czy czekasz do czwartku???
Trzymajcie sie piszcie co tam u was:-)
To super ze płodny śluz sie pojawił, to dobry znakA u mnie zaskoczenie 1) dziś zaobserwowałam płodny śluz, wiesiołek chyba działa!!!( Dawka 2x1 tab. 1000mg) 2) dziś dopiero 14 dc- wiec skąd ten śluz teraz?? Owulka za ok.6 dni. Test owulacyjny negatywny...hmm???
Nieprzejmój sie ze test jeszcze negatywny to normalne. Płodny śluzik pojawia się juz przed owulką więc oznacza to ze owulka tuz tuz:-) testoj dalej napewno na dniach bedą dwie kreseczki
A jaki macie plan staranek??? co dwa dni czy codziennie? a moze stawiacie na złoty strzał