reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Olu, :hmm: przykro mi, że @ przylazła i to w tak nieoczekiwanym momencie...Wiem, że łatwo jest powiedzieć, ale nie możesz tracić nadziei. A swoją droga, czasem przychodzą takie momenty,że człowiek zadaję sobie pytanie: czemu to życie jest takie okrutne???

czesc dziewczyny, nie odzywałam się bo byłam u siostry na weekend , ma takie fajnego synusia Oliwierka , cudo!!!! niedawno wróciłam i od razu baby boom hahahaha, dziewczyny robiłam test tani!!!!!!! za 5f i robiłam go popołudniu wynik negatywny , @ dalej nie ma i ciąży tez wiec nie wiem o co chodzi, powinna być 20,21 a dziś 25, juz powinien byc 4, 5 dzien @, może ten test za słaby hmm nie wiem, póki co sie bawie , ''drinuje'' tancze i jem wszystko na co przyjdzie ochota choc nie powinnam ze wzgledu na dodatkowe kilogramy :-D, ja równie jestem ciekawa tak jak Wy ale może przyjdzie @ lub mam jakies problemy zdrowotne ehh to życie płata nam figle, pozdrawiam wszystkich i jutro rano zrobie drugi test ale tez za 5 f bo miałam dwa moze lepiej kupic jakis porzadny? i zaraz z rana czyli po 7 wam napisze.....

Olu trzymaj się kochana, wracaj szybko do zdrówka i do nas jak nabierzesz sił. Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie:tak: Buziaki i ściskam mocno.
Aga to super ze jesteś zadowolona fajny taki urlopik, baw się dowbrze:-)
Zuzia trzymam kciuki miejmy nadzieję ze to plamienie implantacyjne i zaniedługo zobaczysz dwie kreski:tak: życze Ci tego z całego serdusza:-D
Maggie no to faktycznie dziwna sytuacja @ brak a test negatywny...:confused: Powtórz test koniecznie może stęzenie hormonu jest jeszcze za niskie, trzymam mocno kciuki i nie trać nadzieji:-) Daj znać co wyszło;-)

A u mnie juz pewnie po owulce, staranka oczywiscie były:-p, ale tym razem wyprobowaliśmy inny system, przytulanka w dniach okołoowulacyjnych były co drugi dzień zobaczymy co z tego wyjdzie, ale niebede sobie robić zbyt duzej nadzieji bo już jej chyba nie mam he he;-) Co ma być to będzie...

Hej dziewczynki....
Jak tam niedziela uplywa??? Ciesze sie Maggie ze dalas znac co u ciebie bo juz myslalam ze kiepsko. Ale poki @ nie ma to testuj dalej.... U mnie dalej plamienie... nie jest go za duzo ale codziennie takie brazowe... troszke sie podlamalam bo juz w kwietniu i maju tez tak mialam przed @. Wiara juz mi troche podupadla ale jeszcze jest nadzieja ze tym razem zakonczy sie inaczej.... Ja nie chce widziec tej wredoty w tym miesiacu...
Juz sama nie wiem czy moj cykl bedzie normalny, bo w sumie wedlug obliczen niespodziewana @ na czwartek ale jakby tak patrzec na owulacje wykryta testami to 14 dni od niej mija we wtorek. I badz tu madra??? Czy spotka nas dziewczynki w koncu to szczescie...????

Ps. LILITH co z toba??? Jak sie czujesz???

Witam was

Troche zaniedbalam bb ale ostatnio nie mam czasu siedziec przed komputerem.Od jakiegos czasu opiekuje sie kolezanki 4-letnia corka i razem z Dominikiem nie potrafia sie jeszcze za bardzo dogadac.Wiecznie sie kloca o zabawki i trzeba wkraczac do akcji.Wieczorami jestem juz tak padnieta ze nawet nie chce mi sie komputera wlaczac.U mnie niestety nadal bez zmian.@ dostalam 5 dni wczesniej wiec nawet nie zdazylam testowac.Tak mi sie teraz pomieszalo ze nawet nie wiem kiedy mam owulke.Mezus jednak wcale nie narzeka bo dzieki temu teraz co 2 dni sie serduszkujemy;-) A co tam u was dziewczyny,napiszcie chociaz w skrocie .Postaram sie do was czesciej zagladac i sprawdzac wasze staranka:tak:

Kama witaj po długiej nieobecności:-) Szkoda ze jeszcze Wam sie nie udało, przykro mi...:sorry2: Ale spokojnie skoro przytulanka są co drugi dzień to musi sie udać:tak:Trzymam mocno kciuki:-)
Zuzia uszy do góry dopoki @ nie przylazła to jest jeszcze nadzieja:tak: to w takim razie kiedy testujesz jutro czy czekasz do czwartku???
Maggie i jak tam u Ciebie robiłaś drugi test???? Odezwij się:-)

A ja mam dzisiaj i jutro wolne:-) więc odpoczywam, noo i musze trochę w chatce posprzątać:tak: Trzymajcie sie piszcie co tam u was:-)

Cześć dziewczynki. Ale dziś duchota:baffled:

Zuzia, oby to plamienie, było spowodowane zagnieżdzaniem się zarodka, trzymam za to mocno kciuki. A swoją drogą, to mi się coś kojarzy, że plamienia przed @ są spowodowane niskim poziomem progesteronu i wtedy ciężko zajść w ciążę, ale mogę się mylić.

Meggi, i jak test??

A u mnie zaskoczenie 1) dziś zaobserwowałam płodny śluz, wiesiołek chyba działa!!!( Dawka 2x1 tab. 1000mg) 2) dziś dopiero 14 dc- wiec skąd ten śluz teraz?? Owulka za ok.6 dni. Test owulacyjny negatywny...hmm???

A u mnie zaskoczenie 1) dziś zaobserwowałam płodny śluz, wiesiołek chyba działa!!!( Dawka 2x1 tab. 1000mg) 2) dziś dopiero 14 dc- wiec skąd ten śluz teraz?? Owulka za ok.6 dni. Test owulacyjny negatywny...hmm???
To super ze płodny śluz sie pojawił, to dobry znak:tak: Nieprzejmój sie ze test jeszcze negatywny to normalne. Płodny śluzik pojawia się juz przed owulką więc oznacza to ze owulka tuz tuz:-) testoj dalej napewno na dniach bedą dwie kreseczki:-D A jaki macie plan staranek??? co dwa dni czy codziennie? a moze stawiacie na złoty strzał:-p
Trzymam kciuki;-)

reklama
Witam was dziewczynki....

Kama no faktycznie dlugo cie nie bylo... ale widze ze staranka sa, takze czekamy na dobre wiadomosci ....w koncu:tak:

Roxii wiem ze poki @ nie przylazla jest nadzieja... i ja mimo wszystko wciaz ja jeszcze mam... nie mam pojecia skad sie bierze ale ciagle wierze ze sie uda. Mimo ze zrobilam test dzisiaj i wyszedl negatywny... do tego jeszcze plamienie sie wzmacnia... kurcze no... czy zawsze musi byc pod gorke...

Meganek wiem ze takie plamienia przed spodziewanym okresem moga wskazywac na niedomoge lutealna czyli za niski poziom progesteronu w drugiej fazie cyklu ale mialam nawet tutaj badanie na to robione i wyszlo ze mam bardzo dobry wiec to nie to...

Maggie no wlasnie jak tam testowanie???

Jesli wiara czyni cuda, trzeba wierzyc ze sie uda....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry