Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odezwij sie i daj znac :-)
a tescik dziś taki sam jak wczoraj czyli dwie kreseczki takze działamy z M na maxa
Zawsze owulkę miałam ok 15-16 dnia cyklu i gdybym nie robiła testów i nie znała swojego organizmu to myśłabym że i tym razem płodne dni są w tym terminie. A tu jak widzisz zaskoczenie i dwie kreski na teście pozkazały się dopiero w 23 dc. Dzięki temu wiemy kiedy działać
Niestety u nas nie prznosi to oczekiwanego efektu czyli ciaży, ale to dlatego że my mamy duzo mniejsze szanse na zajscie nawet podczas owulki bo nasienie mojego M jest bardzo słabe, więc liczymy porpostu na łud szcześcia :-) ale myślę ze bez testów byłbo nam jeszcze trudniej wycelować w odpowiedni dzień a tak myslę ze zwiększamy swoją szansę
Mi to nie sparwia problemu juz sie do tych niedogodności przyzwyczaiłam

(ja się nie złamałam Olu tak mi przykro.... a jestes pewna ze to ciocia, moze tylko plamienie??? Kurcze jak ciezko jest to wszystko znosic, sama nie wiem jak ja to przezyje...
Ja wczoraj tez dostalam jakiegos dziwnego plamienia, kropelki krwi a pozniej takie juz bledsze.... tez sie bardzo martwie ale poki brak dokladniejszej @ to mam nadzieje!!! Podobno nadzieja umiera ostatnia.....moze to plamienie implantacyjne??? Tak bardzo bym chciala....
Trzymajcie sie dziewczynki....