Zuzia2011
Fanka BB :)
LILITH niestety i ja nic nie wiem w temacie zameldowania a tutaj to wogole to wszystko pokomlikowane... a z tymi twoimi uplawami to mam nadzieje ze samo przejdzie... bo tak w ciemno ja bym sama niczego nie lykala. Po co sie faszerowac....
Roxii no kurcze z tymi testami to faktycznie dziwnie. Ale z reszta mi tez raz wychodzily przez przeszlo tydzien czasu tak ze z jedna druga blada kreseczka. No bo w sumie jakis podwyzszony poziom LH jest skoro cos tam wykrywaja. Ja to bym jeszcze testowala...
Agus oj bidulko. Pewnie kiepsko z toba. Ja to z bolem ucha pewnie wolalabym przelezec caly dzien w lozku i przespac a ty nie dosc ze masz goraczke to jeszcze goscie. Trzymam kciuki zebys szybciutko sie wykurowala.
A u mnie wiadomo... objawy ciazowe hihihi;-) A obiecalam sobie w tym miesiacu ze nie bede sobie nic wmawiac, doszukiwac sie i poczekam spokojnie do terminu.... a tu co znowu klapa
JUz mi jest niedobrze, a gdzie dalej.... Ehh ta kobieca psychika... i jak mam wytrzymac jeszcze tydzien.
Dziewczynki wiem ze duzymi krokami zbliza sie termin takze kciukasy zacisniete. Maganek, Maggie co z wami???
Roxii no kurcze z tymi testami to faktycznie dziwnie. Ale z reszta mi tez raz wychodzily przez przeszlo tydzien czasu tak ze z jedna druga blada kreseczka. No bo w sumie jakis podwyzszony poziom LH jest skoro cos tam wykrywaja. Ja to bym jeszcze testowala...
Agus oj bidulko. Pewnie kiepsko z toba. Ja to z bolem ucha pewnie wolalabym przelezec caly dzien w lozku i przespac a ty nie dosc ze masz goraczke to jeszcze goscie. Trzymam kciuki zebys szybciutko sie wykurowala.
A u mnie wiadomo... objawy ciazowe hihihi;-) A obiecalam sobie w tym miesiacu ze nie bede sobie nic wmawiac, doszukiwac sie i poczekam spokojnie do terminu.... a tu co znowu klapa
JUz mi jest niedobrze, a gdzie dalej.... Ehh ta kobieca psychika... i jak mam wytrzymac jeszcze tydzien.Dziewczynki wiem ze duzymi krokami zbliza sie termin takze kciukasy zacisniete. Maganek, Maggie co z wami???
Ściskam mocno i życze szybkiego powrotu do zdrówka:-)
Dziweczyny trzymać kciuki za Zuzię moze ona w koncu odwróci tą złą passe
Moj M sie zawziął.
trochę późno ta owulka... Strasznie cykl mi się przedluzy
No ale najwazniejsze że owulka jest a wraz z nia kolejna szansa
Działamy ostro
, a jak jutro nie przyjdzie to chyba pobiegne po tescik, bo ostatnio zuzyłam 2 i nie potrzebnie ale pewnie to rozumiecie, czy co myślicie czekać jeszcze , czy test już pokaże? pozdrawiam wszystkich