Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jeszcze tylko jutro do pracy i wtoreczek mam wolny:-)
Zobacze co bedzie jutro
Prawdopodobie za tydzien bede go wyrywać, troche sie boję ale wiem że musze to zrobić
Trzymajcie kciuki jestem ciekawa co mi jutro ten dentysta powie;-)Dzieki Aguś:-) wiesz ja dentysty sie nie boję, nawet lubie tam chodzić, tylko chodzi o to ze bedę miała pierwszy raz chirurgicznie usuwanego zęba i boję się ze później bedzie mnie bardzo bolało, to jednak bedzie duza rana w buziRoxii napisz jak tam teścik czy kreseczka robi się ciemniejsza?
Życzę powodzenia u dentysty.
Ja osobiście byłam już dwa razy i jestem bardzo zadowolona bo to nie to co w Polsce więc spokojnie,nie ma się czego bać)
Pozdrawiam wszystkie)
Raz miałam wyrywanego zęba normalnie i pamietam ze z 2 tyg bolało
A nie wiem jak jest po chirurgicznym ale pewnie gorzej... No i jeszcze jestem ciekawa ile za to zapłacę
Tutaj takie zabiegi są barrdzo drogie, jutro sie wszystkiego dowiem to dam Wam znać
. Uciekam spać buziaki :*Rozumiem...będzie dobrze.Dzieki Aguś:-) wiesz ja dentysty sie nie boję, nawet lubie tam chodzić, tylko chodzi o to ze bedę miała pierwszy raz chirurgicznie usuwanego zęba i boję się ze później bedzie mnie bardzo bolało, to jednak bedzie duza rana w buziRaz miałam wyrywanego zęba normalnie i pamietam ze z 2 tyg bolało
A nie wiem jak jest po chirurgicznym ale pewnie gorzej... No i jeszcze jestem ciekawa ile za to zapłacę
Tutaj takie zabiegi są barrdzo drogie, jutro sie wszystkiego dowiem to dam Wam znać
. Uciekam spać buziaki :*
Lepiej zmiejsz od zaraz. A robilas test po tym twoim plamieniu??? Bo wiesz pod zadnym pozorem wiesiolka nie mozna brac w trakcie ciazy... bo wywoluje skurcze. Moze najlepiej jak wogole bys go odstawila... Lepiej huhac na zimne.Zuzia, test ciążowy?? Niee i nie widze powodu, raz, że temperatura, dwa to miałam normalna @Dziś widzę, tego ala plamienia nie ma. Nie wiem czy go tak nazywać bo to tylko wewnątrz raczej jest, nie licząc po przytulanku.. po nim wręcz zauważyłam, jakby to wyjaśnić, jakby mi wyciekały raz na jakiś czas kawałki mokrego papieru ;/ takie milimetrowe doslownie i pojęcia nie mam co to a wizyta dopiero w przyszlym tygodniu bo dziś nie dałam rady pojechać
Co do dentysty, to lepiej z zębami robic.. ja też tak się bałam, ząb zaczął boleć to poleciałam do GP po penicyline ale juz za późno bylo.. gorączki dostałam, zapalenia okostnej, jeść nie mogłam, wymioty, 3 dni później bylam w szpitalu na chirurgii bo infekcja się wdała i szło na oko, już ledwo widzialam i musieli drenować. Leżałam po narkozą znowu i to nic przyjemnego.. ciągłe kroplówki, morfinka. Nie życze nikomu.
Choć przyznam, że w szpitalu czułam się jak w hoteluNie spodziewałam się tak dobrej opieki i luksusów
Ja mam wizyte teraz na 13.08, bo po usuwaniu zęba uszkodzili jednego z boku i sie baardzo popsuł.
Ja z ta moja osemka - to nie jest tak ze sie cos dzieje bo mam ja zrobiona, tyle ze moja dentystka poleca mi ja wyrwac bo osemki ta sa zbedne zeby i niewarto je zostawiac. Ale znowu inni dentysci mowia ze jak nic sie nie dzieje to po co usuwac??? I kogo tu sluchac???