reklama

Staraczki na Wyspach

No Agus faktycznie cisza jak makiem zasial.... pewnie dziewczynki wypoczywaja....
Oj a ja niestety znowu do pracy... ale mi sie nie chce:-p byle do offow:)

Roxii jak tam u ciebie?? Pozdrawiam

reklama
Witam Was :-)
Zuzia nie przejmój sie ja tez mam pracujący weekend, jak zawsze zresztą, jak ja tego nienawidzę:dry: Ale jeszcze tylko jutro do pracy i wtoreczek mam wolny:-)
Jeśli chodzi o test to dzisiaj była druga ale barrrrrdzo baldziutka kreseczka, nie wiem czy to wadliwy test czy moze jednak owu nadchodzi:confused: Zobacze co bedzie jutro:tak:
A jutro po pracy ide pierwszy raz (w UK) do dentysty, pierwsza wizyta to tylko przegląd ale czeka mnie chirurgiczne usuwanie zęba:baffled: Prawdopodobie za tydzien bede go wyrywać, troche sie boję ale wiem że musze to zrobić:tak: Trzymajcie kciuki jestem ciekawa co mi jutro ten dentysta powie;-)

Roxii napisz jak tam teścik czy kreseczka robi się ciemniejsza?
Życzę powodzenia u dentysty.
Ja osobiście byłam już dwa razy i jestem bardzo zadowolona bo to nie to co w Polsce więc spokojnie,nie ma się czego bać:))

Pozdrawiam wszystkie:))

Roxii napisz jak tam teścik czy kreseczka robi się ciemniejsza?
Życzę powodzenia u dentysty.
Ja osobiście byłam już dwa razy i jestem bardzo zadowolona bo to nie to co w Polsce więc spokojnie,nie ma się czego bać:))

Pozdrawiam wszystkie:))
Dzieki Aguś:-) wiesz ja dentysty sie nie boję, nawet lubie tam chodzić, tylko chodzi o to ze bedę miała pierwszy raz chirurgicznie usuwanego zęba i boję się ze później bedzie mnie bardzo bolało, to jednak bedzie duza rana w buzi:sorry2: Raz miałam wyrywanego zęba normalnie i pamietam ze z 2 tyg bolało:baffled: A nie wiem jak jest po chirurgicznym ale pewnie gorzej... No i jeszcze jestem ciekawa ile za to zapłacę:dry: Tutaj takie zabiegi są barrdzo drogie, jutro sie wszystkiego dowiem to dam Wam znać:tak:. Uciekam spać buziaki :*

Dzieki Aguś:-) wiesz ja dentysty sie nie boję, nawet lubie tam chodzić, tylko chodzi o to ze bedę miała pierwszy raz chirurgicznie usuwanego zęba i boję się ze później bedzie mnie bardzo bolało, to jednak bedzie duza rana w buzi:sorry2: Raz miałam wyrywanego zęba normalnie i pamietam ze z 2 tyg bolało:baffled: A nie wiem jak jest po chirurgicznym ale pewnie gorzej... No i jeszcze jestem ciekawa ile za to zapłacę:dry: Tutaj takie zabiegi są barrdzo drogie, jutro sie wszystkiego dowiem to dam Wam znać:tak:. Uciekam spać buziaki :*
Rozumiem...będzie dobrze.

A Ja walczę z infekcją ucha i gardła...mam antybiotyk,wczoraj byłam w szpitalu.
Mój synek tez ma antybiotyk na ucho.
Masakra jakaś.Od jutra zaczynam urlop a tu taka niespodzianka:-(

Pozdrawiam was.

Jestem, jestem.. z lekkim dołem. Nie wiem co się dzieję, ale nadal mam plamienie, głównie rano. Po badaniu szyjki na opuszku zostaje taki krwawo kremowy czopek za kazdym razem. Pojęcia nie wiem co się dzieję. Do tego wszystkiego dostałam jakiejś dziwnej hmm wysypki a raczej plamek na buzi, która jest potwornie przesuszona [ jestem alergiczka ]. Cytologie miałam robiona niedawno i wyszła dobrze, więc to albo nadżerka albo ta nieszczęsna prolaktyna. Od wczoraj leciutko pobolewają jajniki i krzyż, zobaczymy czy coś z tego bedzie, choć az strach przez to plamienie.. - nawet nie wiem czy to mozna nazwac plamieniem, bo na zewnatrz wydobywa się tylko rano a i tak nie zawsze :(

Zastanawia mnie, czy to nie wina wiesiołka. W środe skończyła się @, tylko takie minimalne plamienie, w czwartek już tylko mój śluzik i !! w czwartek w nocy wzięłam sobie pierwszy raz wiesiołek dopiero.. pomyślałam do tego, że skoro nie brałam od @ to teraz może powinnam to jakoś nadrobić i od tego czasu biore dawke 4000 dziennie. No i w piątek się zaczęło. NIby idealnie by to pasowało a i wiesiołek niby jakieś tam skurcze wywołuje.. sama nie wiem czym to juz tłumaczyć.

Ale się namarudziłam :D

LILITH kurcze tego wiesiolka to napewno za duzo...:szok: Lepiej zmiejsz od zaraz. A robilas test po tym twoim plamieniu??? Bo wiesz pod zadnym pozorem wiesiolka nie mozna brac w trakcie ciazy... bo wywoluje skurcze. Moze najlepiej jak wogole bys go odstawila... Lepiej huhac na zimne.

Roxii oj wiem co czujesz... ja to sie tak boje dentysty ze szok.... choruje juz tydzien przed wizyta. A gdzie jeszcze wyrywanie. Mi dentystka powiedziala ze osemke mozna by bylo usunac, ale tak sie boje ze dopoki mnie nie bedzie bolala to nie ma bata - nie zdecuduje sie!!! A z ta twoja kreseczka to niezle, mam nadzieje ze bedzie ciemniejsza...:-) A to czasem chociaz male cuda ale sie zdarzaja hihihi

Agus oj nie infekcja ucha jest najgorsza zaraz po bolu zeba... i jeszcze goscie w takiej chwili. Trzymam za tem kciuki zeby antybiotyki jak najszybciej zadzialaly i zebys mogla hulac do woli podczas ich wizyty:) Pozdrowionka

Zuzia, test ciążowy?? Niee i nie widze powodu, raz, że temperatura, dwa to miałam normalna @ :D Dziś widzę, tego ala plamienia nie ma. Nie wiem czy go tak nazywać bo to tylko wewnątrz raczej jest, nie licząc po przytulanku.. po nim wręcz zauważyłam, jakby to wyjaśnić, jakby mi wyciekały raz na jakiś czas kawałki mokrego papieru ;/ takie milimetrowe doslownie i pojęcia nie mam co to a wizyta dopiero w przyszlym tygodniu bo dziś nie dałam rady pojechać :(

Co do dentysty, to lepiej z zębami robic.. ja też tak się bałam, ząb zaczął boleć to poleciałam do GP po penicyline ale juz za późno bylo.. gorączki dostałam, zapalenia okostnej, jeść nie mogłam, wymioty, 3 dni później bylam w szpitalu na chirurgii bo infekcja się wdała i szło na oko, już ledwo widzialam i musieli drenować. Leżałam po narkozą znowu i to nic przyjemnego.. ciągłe kroplówki, morfinka. Nie życze nikomu.
Choć przyznam, że w szpitalu czułam się jak w hotelu :D Nie spodziewałam się tak dobrej opieki i luksusów :D Ja mam wizyte teraz na 13.08, bo po usuwaniu zęba uszkodzili jednego z boku i sie baardzo popsuł.

Zuzia, test ciążowy?? Niee i nie widze powodu, raz, że temperatura, dwa to miałam normalna @ :D Dziś widzę, tego ala plamienia nie ma. Nie wiem czy go tak nazywać bo to tylko wewnątrz raczej jest, nie licząc po przytulanku.. po nim wręcz zauważyłam, jakby to wyjaśnić, jakby mi wyciekały raz na jakiś czas kawałki mokrego papieru ;/ takie milimetrowe doslownie i pojęcia nie mam co to a wizyta dopiero w przyszlym tygodniu bo dziś nie dałam rady pojechać :(

Co do dentysty, to lepiej z zębami robic.. ja też tak się bałam, ząb zaczął boleć to poleciałam do GP po penicyline ale juz za późno bylo.. gorączki dostałam, zapalenia okostnej, jeść nie mogłam, wymioty, 3 dni później bylam w szpitalu na chirurgii bo infekcja się wdała i szło na oko, już ledwo widzialam i musieli drenować. Leżałam po narkozą znowu i to nic przyjemnego.. ciągłe kroplówki, morfinka. Nie życze nikomu.
Choć przyznam, że w szpitalu czułam się jak w hotelu :D Nie spodziewałam się tak dobrej opieki i luksusów :D Ja mam wizyte teraz na 13.08, bo po usuwaniu zęba uszkodzili jednego z boku i sie baardzo popsuł.

A ja myslalam ze @ mialas kiepska ale jak tak to faktycznie testu nie bylo co robic. Ale z tym wiesiolkiem to bym jednak zmniejszyla troszke dawke 4000 mg to chyba za duzo. Moze faktycznie od niego jakies takie dziwne rzeczy.... A z tym zebem o matko faktycznie sporo przeszlas:szok: Ja z ta moja osemka - to nie jest tak ze sie cos dzieje bo mam ja zrobiona, tyle ze moja dentystka poleca mi ja wyrwac bo osemki ta sa zbedne zeby i niewarto je zostawiac. Ale znowu inni dentysci mowia ze jak nic sie nie dzieje to po co usuwac??? I kogo tu sluchac???

Pozdrowionka

reklama
Co do zęba, moim zdaniem jak nic sie z nim nie dzieje to zostawić, tak samo jak nie powoduje ucisku na inne zęby, przez co się przesuwają etc.

Kurde.. u mnie to jakaś infekcja i to na 100% ;/ Az mi się płakać chce.. Jak nie tyle miesięcy bez @, to zapalenie przydatków, teraz to :( Myślałam jeszcze, że to może pozostałości nasienia, ale widze jest tego coraz więcej i niefajnie pachnie.. Stosowałyście tu coś dostępnego w sklepach na infekcje ?? Kiedyś miałam krem i globulki z tej reklamy rysowanej :D ale nie wiem, czy nie znalazłoby się coś lepszego do czasu wizyty u lekarza :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry