reklama

Staraczki na Wyspach

Hejka!
No Aguś ale Ci fajnie, juz niedługo urlopik :-D Mam nadzieje że pogoda sie chociaz troche poprawi... Nie wiem jak u Ciebie ale tu u mnie jest tragedia, zimno, ciemno i pada:sorry2: Trzymam kciuki zeby pogoda Wam dopisała:-)

A u mnie coś nieciekawie... Dzisiaj jest mój 16 dc a testy owu dalej negatywne:dry: w jeden dzien była druga blasa kreseczka to było kilka dni temu chyba pisałam o tym, no i myślałam ze na następny dzien bedzie mocniejsza itd. A tu nic, od tamtej pory test ciagle negatywny nie ma nawet cienia tej drugiej kreski:-( Nie wiem co jest grane, albo cykl będzie dłuzszy albo wcale nie bedzie owulki:crazy: Ehhh nie wiem zaczynam sie martwić, bede robić testy cały czas zobaczymy co z tego bedzie.

reklama
A u mnie coś nieciekawie... Dzisiaj jest mój 16 dc a testy owu dalej negatywne:dry: w jeden dzien była druga blasa kreseczka to było kilka dni temu chyba pisałam o tym, no i myślałam ze na następny dzien bedzie mocniejsza itd. A tu nic, od tamtej pory test ciagle negatywny nie ma nawet cienia tej drugiej kreski:-( Nie wiem co jest grane, albo cykl będzie dłuzszy albo wcale nie bedzie owulki:crazy: Ehhh nie wiem zaczynam sie martwić, bede robić testy cały czas zobaczymy co z tego bedzie.

Hej Roxii to faktycznie dziwnie z tymi testami... moze cos sie poprzestawialo. Nie ma rady trzeba testowac dalej. Nie martw sie na zapas, mam nadzieje ze bedzie ok. Wiem ze nie jest lekko. Jakby kurcze czlowiek mial jeszcze za malo w zyciu problemow:wściekła/y: Trzymaj sie

Witam was!!
Roxii a jakie masz testy?
Może warto zainwestować w lepsze testy a jak już takie lepsze zawiodą to być może wszystko się przedłużyło albo faktycznie nie ma u Ciebie owulki ale nie ma co się martwić na zapas.Zmień testy i zobaczysz co dalej:)
Będzie si zobaczysz:))

Pozdrawiam was i zbieram się do pracy.
Jeszcze tylko dziś i w poniedziałek a potem urlopik:)))

Dzieki dziewczynki za pocieszenie, mam nadzieje że bedzie ok i ze to nic poważnego:sorry2: Ale w sumie pierwszy raz mam takie coś w czasie kiedy stosuje testy. Aga mówisz żeby zmienić testy, ale nie wiem czy to pomoże tych testów które mam teraz używam cały czas i zawsze dobrze się sprawowały, sama nie wiem:dry: Boję się tylko że to bedzie cykl bezowulacyjny i w tym miesiacu nie bedę miała szansy zajść:sorry2: Miejmy nadzieję ze cykl tylko sie przedłużył i niedługo owulka nadejdzie:tak:

Dzieki dziewczynki za pocieszenie, mam nadzieje że bedzie ok i ze to nic poważnego:sorry2: Ale w sumie pierwszy raz mam takie coś w czasie kiedy stosuje testy. Aga mówisz żeby zmienić testy, ale nie wiem czy to pomoże tych testów które mam teraz używam cały czas i zawsze dobrze się sprawowały, sama nie wiem:dry: Boję się tylko że to bedzie cykl bezowulacyjny i w tym miesiacu nie bedę miała szansy zajść:sorry2: Miejmy nadzieję ze cykl tylko sie przedłużył i niedługo owulka nadejdzie:tak:

Hej Roxii smutno przez te twoje wiadomosci mi sie dzisiaj zrobilo... i mi jakos skrzydla opadly. Pozytywna energia uleciala...:-( Mam nadzieje ze poprostu jakis test byl felerny. A objawy owulki jakies masz??? Trzymam kciuki za ciebie, i za inne dziewczynki tez.

Hej Roxii smutno przez te twoje wiadomosci mi sie dzisiaj zrobilo... i mi jakos skrzydla opadly. Pozytywna energia uleciala...:-( Mam nadzieje ze poprostu jakis test byl felerny. A objawy owulki jakies masz??? Trzymam kciuki za ciebie, i za inne dziewczynki tez.
Zuzia dziękuje Ci bardzo za troske, ale głowa do góry przecież u Ciebie owulka była i z tego co pamiętam Ty w tym miesiącu zachodzisz tak???:-p No więc skąd ten brak pozytywnej energii?? Tobie w tym miesiącu się uda, ja w to wierzę i mocno trzymam kciuki &&&&&&&& A tak w ogóle jak sie czujesz? kiedy masz termin @?????
Aga dzieki za kciuki, ale chyba nic z tego nie bedzie, dziś wciąż test negatywny:dry: Trudno, musze sie chyba pogodzić z tym że owulki nie bedzie i juz:sorry2:. Jeden miesiąc w jedną czy w drugą, co to za róznica i tak pewnie by sie nie udało.....:sorry2:

Ale za Was wszystkie mocno trzymam kciuki no i w koncu niech któraś zafasolkuje bo zaczyna mnie to juz denerwować że ciągle tylko @ opłakujemy:wściekła/y: Do roboty dziewczynki:-D:-D:-D

Oj Roxii wiem ze trzymasz za nas wszystkie kciuki... my za ciebie tez. Mnie tez juz wkurza ze zadna tutaj nie moze zaczac tej dobrej passy... no ile mozna:wściekła/y: No masz racje nie ma co musze zajsc!!! No objawow niestety zadnych ani w jedna ani w druga strone... jajniki mnie tylko codziennie pobolewaja zwlaszcza rano. @ niespodziewana na 28 lipca;-). Achhh...jeszcze sporo czasu. A ty glowa do gory... jeszcze wszystko mozliwe.

A gdzie sie reszta podziala??? LILITH, Olka, Megan_ek, Maggie??? Co tam dziewczynki u was??? Pozdro....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry