Roxii
Mamusia 2013 :)
Hejka!
No Aguś ale Ci fajnie, juz niedługo urlopik
Mam nadzieje że pogoda sie chociaz troche poprawi... Nie wiem jak u Ciebie ale tu u mnie jest tragedia, zimno, ciemno i pada
Trzymam kciuki zeby pogoda Wam dopisała:-)
A u mnie coś nieciekawie... Dzisiaj jest mój 16 dc a testy owu dalej negatywne
w jeden dzien była druga blasa kreseczka to było kilka dni temu chyba pisałam o tym, no i myślałam ze na następny dzien bedzie mocniejsza itd. A tu nic, od tamtej pory test ciagle negatywny nie ma nawet cienia tej drugiej kreski:-( Nie wiem co jest grane, albo cykl będzie dłuzszy albo wcale nie bedzie owulki
Ehhh nie wiem zaczynam sie martwić, bede robić testy cały czas zobaczymy co z tego bedzie.
No Aguś ale Ci fajnie, juz niedługo urlopik
Mam nadzieje że pogoda sie chociaz troche poprawi... Nie wiem jak u Ciebie ale tu u mnie jest tragedia, zimno, ciemno i pada
Trzymam kciuki zeby pogoda Wam dopisała:-)A u mnie coś nieciekawie... Dzisiaj jest mój 16 dc a testy owu dalej negatywne
w jeden dzien była druga blasa kreseczka to było kilka dni temu chyba pisałam o tym, no i myślałam ze na następny dzien bedzie mocniejsza itd. A tu nic, od tamtej pory test ciagle negatywny nie ma nawet cienia tej drugiej kreski:-( Nie wiem co jest grane, albo cykl będzie dłuzszy albo wcale nie bedzie owulki
Ehhh nie wiem zaczynam sie martwić, bede robić testy cały czas zobaczymy co z tego bedzie.
Trzymaj sie
No więc skąd ten brak pozytywnej energii?? Tobie w tym miesiącu się uda, ja w to wierzę i mocno trzymam kciuki &&&&&&&& A tak w ogóle jak sie czujesz? kiedy masz termin @?????