reklama

Staraczki na Wyspach

Zuzia najwyższy poziom tego hormonu jest ok 24-36 godzin PRZED owulką czyli dzien, półtora po pozytywnym tescie:tak: Tak więc u Ciebie owulki jeszcze nie było moze być teraz lub bedzie jutro :) takze działajcie, teraz jest najlepszy moment, my sle ze najlepiej jest się przytulać 24 godz. po pozytywny teście bo mniej więcej wtegy jest właśnie owulka:-D ale wiesz to tylko teoria a w praktyce różnie bywa:sorry2: Ostatnio rozmawiałam z koleżanką i mówiła ze ona przytulała się ze swoim M dwa dni po @ zaszła w ciąze, także wiesz nic nie daje 100% pewności, różnie bywa. Ale działajcie teraz, moze się uda, musi sie udać:-) Trzymam kciuki!
U mnie dzisiaj na teście juz widzialam bladziutką drugą kreseczkę:tak: także za 2, 3 dni pewnie bedzie owulka:-D Zuzia jesteśmy prawie wtym samym momence cyklu he he:-)

LILITH obcięcie tak długich wlosów to duuuza zmiana:tak: ale fajnie czasem zafundowac sobie taką zmianę:-)

reklama
u mnie powolutku przedwczoraj skończyły mi sie testy czyli 17dc, nie miałam więcej i nie kupiłam! juz mam tego dosc, to jest strasznie wszystko drogie, przepraszam ze tak pisze, ale jestem pewna ze cos sie działo i sie dzieje , nawet pisałyscie mi ze jest możliwa @ w 18 lub 19 dc u mnie i to jest chyba mozliwe, wczoraj miałam 18dc i bóle w podbrzuszu _ eh 2 razy przytulanko i dziś też czuje lekkie bóle i mam nadzieje ze przytulanko bedzie -powoli już nad tym pracuje hehehe, jutro się odezwie, szkoda że to tak wszystko długo trwa , chciałabym aby każda z nas po przytulanku pisała jest jest udało się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tego z całego serca Wam życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Hej dziewczyny, u mnie dziś zaś nuda, wyczekuje weekendu jak głupia.. dopadło mnie dziś mega lenistwo i nic mi się nie chce. Teraz próbuje sie do ćwiczeń zabrać a później do obiadku.. pewnie z godzine to zbieranie zajmie :D

Zajęłam się królikiem z mała i troche zleciało.. ale cóż do obiadu nie dotarłam :D Dobrze, że mam jeszcze kupe czasu nim mąż wróci .. nie znosze takich dni, cóż za zmarnowanie czasu, jeszcze jakbym robiła coś przyjemnego a tu nawet zajęcia sobie nie mogę znaleźć.

Witajcie!
A ja mam dzisiaj bardzo fajny dzionek. Samo to ze mam wolne to juz fajnie he he. Rano bylismy z M u lekarza na jakiś badaniach pobierali nam krew i ja miałam przynieść próbkę moczu. Wyniki tych badan pójdą juz do kliniki i jak tam pójdziemy na wizyte to juz beda je mieli:-) także powiem Wam że jestem zaskoczona tym ze jak narazie dosyć sprawnie to idzie:tak: No ale teraz 3 miesiace czekania na tą pierwsza wizytę:sorry2:
Po lekarzu pojechaliśmy nad morze ze znajomymi, było trochę chłodno ale taki fajny relaksik na plaży:-D Teraz zjadłam obiadek i wieczorkiem idę z koleżankami do kina:-)
Powiem Wam że dawno nie miałam tak fajnego dnia, i bardzo mi tego brakowało...:tak:
Pozdrawiam i zyczę równie miłego popołudnia:-)

Aga trzymaj trzymaj te kciuki za nas my sie odwdzieczymy w odpowiednim czasie:)

LILITH nuda mowisz?? A mnie by sie taki dzien lenistwa przydal;-)

Roxii bardzo sie ciesze ze mialas super dzionek. Dla mnie tez takie wypadziki sa odskocznia od wszystkiego:) Teraz naladowalas akumulatorki i tylko czekac na pozytywny tescik z owulki i dzialacie hihiihi.... No i ciesze ze sie ze w koncu sie zaczyna cos ruszac z badaniami.

Maggie - no faktycznie do 17 dnia testy jeszcze niczego nie wykazaly to szkoda ale wiesz wystarczy ze cykl jest o dwa dni dluzszy juz owulka moze byc w 20-21 dniu cyklu. Za szybko zaczelas testowac. Juz nie pamietam ale chyba cykle mialas 33 dniowe czyli w sumie wedlug ulotki testowac powinnas dopiero od 15-16 dnia cyklu a ty piszesz ze w 17 dniu juz wykorzystalas wszystkie testy. Takze sama widzisz ze faktycznie moglo byc jeszcze za wczesnie zeby wykazalo owulke. Piszesz ze teraz czujesz bol jajnikow to moze wlasnie owulka jest??? To by sie zgadzalo przy cyklach 33 dniowych - bo 33-14 = owulka ok. 19 dc. Przytulaj sie a my juz trzymamy kciuki zeby sie udalo:)))

No a mi pozostaje czekac dwa tygodnie.... Na pomyslne rozwiazanie mam nadzieje:-)

Roxii zazdroszcze takiego dzionka :D
Ja to tu nie mam takich koleżanek z którymi mogłabym gdzieś wyjść, właściwie odkąd się przeprowadziłam z pierwszego mieszkania [ 2 lata temu ] to utrzymujemy sporadyczny kontakt.. a wielka szkoda, bo ciagle sama siedze :( z nimi chodziłam na grupy dla dzieci i miło spędzało się czas. Co prawda juz do tego przywykłam, że ja taka sama ale czasem przykro się robi.. i brakuję, choćby wyjść na zakupy z koleżanką..

Maggie, ja mam to samo zdanie co Zuzia. A miałaś jakieś badania hormonalne?? Spróbuj może ziółek na pobudzenie jajniczków i przedłuzenie fazy lutealnej.

Zuzia, że tak powiem ja chyba nie w temacie jeszcze :) Wyjaśnisz o co chodzi z tymi badaniami i wizyta??

Ide juz obiadek wstawić - o dziwo zrobiony mimo lenistwa :D - bo mężuś bedzie niedługo a i głodna jak wilk jestem ;p

reklama
Czesc dziewczynki. Wpadłam tylko na chwilkę.
Zuzia, Roxii a Wy znowu na etapie staranek, szczęściary!;-)
U mnie nadeszły czarne chmury... jedyna rzecz, na która zawsze moge liczyć to @...i kolejny cichy dzień z M...wszystko do D..:sad:
Ale Wam zycze udanych staranek i jak zawsze po kciuku dla każdej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry