Zuzia hmm sama się już zakręciłam

Ale tak, chodziło mi o to dlaczego chodzisz na badania. Co do mnie, lekarze wiedza, ze to juz prawie 3 lata staranek ;p Zastanawiam się, czy brac ten castangus na wlasna reke jak teraz wykres cos nieprawidlowego wykarze, choc w poniedzialek mam wizyte u lekarza i zobaczymy co powie o badaniach

Wiecie może gdzie by ten zel dorwac ?? Tylko ne chodzi o ebey a zwykly sklep. W bootsie niestety nie widzialam
Ola, moj kiedys tez tak reagowal.. powiedzial, ze nie chce tak mechanicznie, tylko po to bo mam plodne dni.. no ale trudno.. nagadal sie, nagadal ale poźniej juz nie zalowal
Faceci tego nie rozumieja, tak jak i tego ze my w kolo potrafimy gadac o jajnikach, sluzikach, szyjkach etc.
NO nic, ide zrobic śniadanie i na baje z mala

dzis oczywiscie znowu deszczowo i zimno..
Doklejam wiadomość z innego wątku bo troche mnie to zmartwiło, macie jakieś pomysły:
Powiedzcie mi dziewczyny, bo właśnie zaczęłam na nowo prowadzić karte obserwacji.. co oznacza dość sporo śluzu w czasie @ ?? Dziś już 5 dzień a więc to moja końcówka @, a tu czuje ciągle się leje i leje, zdziwiłam się bardzo więc raz dwa do kibelka a to nie plamienie nawet tylko śluzik ;/ Przy badaniu szyjki tylko na jej czubku krew a tak sam śluzik, niestety ciężko mi go zidentyfikować, na pewno nie jest biały tylko przejrzysty tylko ta pozostałość @ go jednak zakłóca do normalnej obserwacji. Ostatni cykl miałam 30 dniowy i owulacja wystąpiła około 15 dnia przed @, teraz nie wiem co o tym myśleć..