Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zuzia, chyba z 40 minut nie sikałam, w tym cyklu zrobiłam całkiem spontanicznie bo tak mnie bolało a że to był późniejszy dzień cyklu bałam się, że to nawrót zapalenia przydatków..
Wcześniej gdy je stosowałam starałam się nie sikać z 2 godzinki. To tak jak przy badaniu szyjki, najlepiej robić w środku dnia o tej samej porze. I rób sobie testy co dwa dni jak zaczniesz, np. poniedziałek środa, a jak już zobaczysz lekka kreske na testerze to powtórz następnego dnia. Bo to musi być baardzo wyraźna druga krecha, wręcz taka jak ta normalnie...
NIe, mówie właśnie o tym teście. Tylko wiem z własnych doświadczeń, że po wyjęciu go widać różne odcienie kreski. W każdym razie ja stosowałam je tak jak napisałam i jak mówie potwierdzałam innymi testami [ persona npr ] i wychodziły poprawnie.
A kiedy chcesz testować?? Zacznij może w 14 dc i oceń wcześniej jak leży szyjka i jaki jest śluzik.
skoro gdzies wyczytałaś że trzeba brać więcej to moze my go źle stosujemy....
kurka trzeba by po jakiś forach pocytać bo ja nie mam pojęcia jak go brać, myslałam ze 1 tabletka wystarczy....
Dzięki za kciuki, ja zaczynam testowanie chyba w niedzielę to bedzie 12 dc, chociaż nie wiem moze juz jutro zrobie sobie teściora
zawsze lepiej szybciej zacząc niz przegapić

Zuzia ja mam wiesiołek 500 mg i biore 1 tabletkę dziennie myslałam że to wystarcza ale teraz to juz nie wiemskoro gdzies wyczytałaś że trzeba brać więcej to moze my go źle stosujemy....
kurka trzeba by po jakiś forach pocytać bo ja nie mam pojęcia jak go brać, myslałam ze 1 tabletka wystarczy....