Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zuzia2011 -cykle mam 33-dniowe, nie robie testów z porannego moczu bo na teście pisze , zeby robić od 8 rano do 20, więc robie o 18 jak wracam z pracy, hmmm myślisz,że to źle?
Dzięki wielkie za miłe przyjęcie , zostaję z Wami 
Ale ustaliliśmy z G., że chcemy dopiero w przyszłym roku, bo do tego czasu mamy zamiar się tutaj lepiej urządzić. Do tej pory mieszkaliśmy chwilę z moimi rodzicami po przyjeździe, a później ze znajomymi kopę czasu... W ten weekend wyprowadzamy się "na swoje", wynajęliśmy mieszkanko 3 pokojowe, ale nieumeblowane więc musimy wszystko pokupować od A do Z... ;-) Może trochę je odświeżymy, chcemy też kupić większe, rodzinne autko no i... wyremontować mniejszą sypialnię pod kątem dzidziusia
Tak więc nie narzekam, mimo że faktycznie będziemy się starać za rok, to ja już teraz odczuwam całe te przygotowania i nie martwię się tym, że to jeszcze "tyle czasu"...
W marcu byłam u niej z prośbą o skierowanie do ginekologa, bo moje cykle wydłużyły się najpierw do 35 dni, a później już do 56, chciałam też "rutynowo" się przebadać i poprosić o badania hormonalne i dobranie tabletek antykoncepcyjnych. Usłyszałam, że 56 dni to jeszcze wcale nie taki długi cykl, że mam się zgłosić jak będzie się przedłużał do pół roku 

do ginekologa nie mam potrzeby iść bo "nic się nie dzieje" (ciekawe, skąd ona wie o tym, chyba mi z oczu wyczytała?), na cytologię jestem za młoda (u nich w przychodni robią dopiero przed 30-stką!!) a na tabletki nie potrzebuję badań, bo ona "wie które są dobre" (dla kogo dobre? dla mnie też?) i mi je przepisze, to się cykl ureguluje i wszystkie problemy znikną... Jakie to u nich jest proste, prawda? Tylko my, śmieszne i nicniewiedzące o życiu Polki się czepiamy...
Po co usg? Po co cytologia, czy nie daj boże mammografia? Przecież żadne badania nie są potrzebne, w najgorszym wypadku "załapiesz" jakieś choróbsko, to się będziemy martwić, jak cię wyleczyć... Albo przepiszemy paracetamol i "samo się wyleczy"...
Dlatego szukam porad, jak wpłynąć na GP, żeby dał skierowanie na badania, bo w PL będę dopiero w grudniu... O ile mi urlop dadzą na święta... 
edytowałam poprzedni post i mi to wcięlo bo rzekomo nie jestem zalogowana.. dziadostwo..
ide zmienić suwaczek 
Fajnie że taki ruch się zrobił:-)
nie poddawaj się czasami owulka jest w nawet w 19 dc, a szkoda by było ją przegapić także TESTUJ a ja trzymam kciuki
tak się cieszyłam ze juz niedługo bedziesz starać się z nami i moze chociaż Tobie sie uda... A Ty takiego psikusa nam robisz
Szkoda ze przełożyliscie decyzję o dzidzi ale pewnie macie powody...
LILIFH piszesz ze testy robilas po poludniu ale faktycznie nie sikalas 4 godziny przed?? I myslisz ze jak chce robic po przebudzeniu to tez bedzie dobrze???