Zuzia2011
Fanka BB :)
Hej Mola- no wieki Ci nie bylo. Strasznie mi przykro, ze jeszcze Wam sie nie udalo. Z endomertioza da sie zajsc, wiec szanse napewno jeszcze macie, daj znac co sie dowiesz w klinice- trzymam kciuki- buzki.
U mnie wqrwa- mila pani w szpitalu mi powiedziala, ze sa fully booked i niestety mam zadzwonic za miesiac, zaraz w pierwszy dzien okresu- nosz k....wa.
Nie staramy sie w tym miesiacu- mam to w dupie, kolejny miesiac na straty- koniec juz tych nerwow- no przynajmniej na miesiac.
Dziewczyny- tylki do gory, glowa tez![]()
Hej Olka przykro mi ze tak wyszlo... ale naprawde no przeciez moze czlowieka szlak trafic... niby tutaj w uk wszystko za darmo ale z terminami i badaniami to naprawde daleko w tyle... a nie mozna nigdzie indziej zrobic tego badania??? czy oni nie rozumieja jakie to dla nas wazne??? Achhh Szkoda gadac...
Roxii piszesz ze taka metode jak sobie zaplanowalam juz stosujecie?? i jakos nie pomoglo... u mnie kurcze tez jest kiepsko tak zaplanowac bo te testy owulacyjne u mnie moga nie wykryc owulacji.... przynajmniej tak bylo z tymi paskowymi zawsze ta druga kreseczka byla ale bledsza od tej testowej a teraz jak kupilam te clear blue digital to one nie pokazuja kresek tylko wyswietla sie albo nic albo pozytywna buzka i jak bedzie za niski ten poziom lh to moze nie wykryje a sama juz nie wiem... do kitu z tym wszystkim.... wogole po tym wiesiolki jakos dziwnie sie czuje caly czas bola mnie jajniki i brzuch ty cos odczuwasz??
Pozdrawiam wszystkie staraczki... i niech ten los sie w koncu odwroci
mnie też tutaj te terminy i czekania wykanczają, na wszystko do cholery trzeba czekać
a dla nas liczy się każdy miesiąc, każdy jeden cykl cieżko przezywamy a oni tak po prostu każą czekac
ale dobrze Olu ze sobie narazie odpuszczacie czaem to dobrze robi, bo przecież mozna oszaleć. A tak odpoczniecie trochę psychicznie i wyluzujecie
Moze sie uda trzymam kciuki:-)